Arkasspor'da hedef ilk ikiye kalmak

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden Çanakkale finalinin öncesi açıklamalarda bulundu

Arkasspor'da hedef ilk ikiye kalmak
Arkasspor'da hedef ilk ikiye kalmak
GİRİŞ 13.04.2012 17:49 GÜNCELLEME 13.04.2012 17:49

Özden, 16-25 Nisan tarihleri arasında Çanakkale'de yapılacak final etabında hedeflerinin ''ilk ikiye kalarak yarı finale yükselmek'' olduğunu bildirdi.

Özden yaptığı yazılı açıklamada, final etabı için hazırlıklarını tamamladıklarını, tüm takımın şampiyonluk için kenetlendiğini belirtti.

(B) Grubu'nda Fenerbahçe Grundig, İstanbul Büyükşehir Belediye ve 4 Eylül Belediye ile yarı finale yükselebilmek için mücadele edeceklerini anımsatan Özden, ''Birlik beraberlik içindeyiz. Tüm takımın morali iyi. Hedefimiz grupta ilk ikiye kalarak yarı finale yükselmek. Daha sonra final ve şampiyonluğu istiyoruz'' dedi.

Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda 3 gün sürecek grup maçları sonunda ilk ikiye kalan takımlar (A) Grubu'nun 1. ve 2. takımıyla çapraz olarak eşleşecek.

Arkas Spor, 16 Nisan Pazartesi saat 20.30'da İstanbul Büyükşehir Belediye, 17 Nisan Salı saat 15.30'da 4 Eylül Belediye, 18 Nisan Çarşamba saat 20.30'da ise Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacak.

KAYNAK: AA