Boluspor'da hedef ilk 6

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, Kartalspor karşılaşmasını kazanarak, ilk 6 yolundaki mücadelelerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Boluspor'da hedef ilk 6
Boluspor'da hedef ilk 6
GİRİŞ 13.04.2012 17:22 GÜNCELLEME 13.04.2012 17:22

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.

Ligin bitimine 5 hafta kaldığını anımsatan Necip Çarıkçı, ''Maçlar daha da zorlaştı. Takımlar puan kaybetmek istemiyor. Bunun için her takım mutlak galibiyet için sahaya çıkıyor. Kartalspor karşılaşmasını kazanarak, ilk 6 yolundaki mücadelemizi sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Çarıkçı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında Karabükspor'a 1-0 yenilerek kupadan elendiklerini de dile getirerek, ''Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada takımımız iyi mücadele etti. Kazanan taraf Karabükspor oldu.

19 Mayıs Stadyumu'nda yaklaşık 3 bin Boluspor taraftarı, 90 dakika boyunca takımını destekledi. Ben teknik heyete, futbolcularımıza ve bizi deplasmanda yalnız bırakmayan Boluspor taraftarına teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

KAYNAK: AA