Giresunspor 5 maç'ta 15 puan istiyor

TFF 1'de Denizlispor ile karşılaşacak Giresunspor'un basın sözcüsü Haldun Domaç, ''Denizlispor maçıyla başlayan son 5 maçımızı final maçları olarak görüyoruz'' dedi.

Giresunspor 5 maç'ta 15 puan istiyor
Giresunspor 5 maç'ta 15 puan istiyor
GİRİŞ 13.04.2012 15:22 GÜNCELLEME 13.04.2012 15:22

Domaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik kadro ve futbolcuların yaptıkları işin ciddiyetini bilerek mücadele etmeleri sayesinde ligin ikinci yarısında çıkışa geçtiklerini belirtti.

Takımın ligin son 11 haftasında sadece bir maçta yenildiğini ve ligin önemli takımlarından puan veya puanlar aldıklarını ifade eden Domaç, ''Bizim için büyük, küçük, iyi, kötü takım ayrımı yok. Her takımın birbirini yenebileceği bir ligde mücadele ediyoruz. Denizlispor maçıyla başlayan son 5 maçımızı final maçları olarak görüyoruz. Beş maçta toplam 15 puan var ve biz bütün bu puanlara talibiz'' diye konuştu.

Domaç, oyuncuları Eren Tozlu'nun Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Eren Tozlu'nun bizdeki sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Daha önceki girişimlerimizde Giresunspor ile anlaşmaya yanaşmadı. Bu oyuncumuz sezon sonunda serbest futbolcu statüsünde olacağı için bütün takımların iştahını kabartıyor. Eren'i izleyen 5-6 takımın olduğunu biliyoruz. Gerek menajeri ile gerekse kendisiyle yaptığımız görüşmelere dayanarak şu anda herhangi bir kulüple anlaşmasının söz konusu olmadığını söyleyebiliriz. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, yıldızı parlayan bir oyuncu. Eren'i takip eden kulüpler arasında Galatasaray kulübü de var, bu nedenle Eren Galatasaray ile anlaştı haberleri medyada çıkıyor.''

Domaç, takımda kart cezalısı Cem Karahan ile sakatlıkları bulunan Mesut Çaytemel ve kaleci Ulaş Güler'in Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini kaydetti.

KAYNAK: AA