Aziz Yıldırım'ın tahliye talebine red!

enerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın tutukluluğuna yapılan itirazı reddedildi.

Aziz Yıldırım'ın tahliye talebine red!
Aziz Yıldırım'ın tahliye talebine red!
GİRİŞ 13.04.2012 13:07 GÜNCELLEME 13.04.2012 13:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Futbolda şike'' davası kapsamında yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

Dava kapsamında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı, Sami Dinç, Ahmet Çelebi ve Yusuf Turanlı, avukatları aracılığıyla tahliye talebinde bulundu.

Talebi değerlendiren özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, ''üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, yasal yaptırımı, fiziki takip tutanakları, dosyada yer alan sanık ifadeleri ve kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların devam etmesi'' gerekçesiyle söz konusu talebi reddetti.

Mahkeme heyeti, sanıkların talebi doğrultusunda itiraz dilekçelerini değerlendirmek üzere üst mahkeme olan özel yetkili İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

Dava kapsamında tutuklu bulunan sanıklardan Olgun Peker, Haldun Şenman ve Bülent İbrahim İşcen'in ise tutukluk hallerine itiraz etmedikleri ifade edildi.

Bu arada, davaya müdahil olmak isteyen Trabzonspor Kulübü'nün dilekçesinin ise henüz mahkemeye ulaşmadığı öğrenildi.            

Geçen celse verilen ara karar doğrultusunda birinci ''Ergenekon'' davasının gizli tanığı ''Poyraz''ın verdiği ifadenin ise mahkemeye ulaştığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • tarik acikel 11 yıl önce Şikayet Et
    davaci. sabanin davaci filmini solladi bu is. ha bire gun atiyorlar sonuc ayni. ya sike varsa karari verinde en azindan ortam gerilmesin.. bu sekil sadece tansiyonlari yukseltir baskada biseye yaramaz. isi uzattikca is sirindan cikar. ve cikiyorda zaten. hergun agliyacagina bir gunde tam agla olsun bitsin.
    Cevapla