Metris'te şampiyonluk sözü verdiler

Fenerbahçe'nin yabancı futbolcularından Joseph Yobo, Reto Ziegler ve Cristian Baroni, Yıldırım'ın kendilerine moral aşıladığını söyledi

Metris'te şampiyonluk sözü verdiler
Metris'te şampiyonluk sözü verdiler
GİRİŞ 07.04.2012 09:35 GÜNCELLEME 07.04.2012 09:35

Hafta içinde Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Fenerbahçe'nin yabancı futbolcularından Joseph Yobo, Reto Ziegler ve Cristian Baroni, Yıldırım'ın kendilerine moral aşıladığını söyledi.

 Sarı-Lacivertli oyuncular, "Başkanımız, Aykut hocanın bir dediğini iki etmememizi, ona destek olmamızı istedi." diye konuştu.Fenerbahçe'nin yabancı futbolcuları Joseph Yobo, Reto Ziegler ve Cristian Baroni, hafta içinde ziyaret ettikleri kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerine önemli mesajlar verdiğini söyledi. Başkanın kendilerinden şampiyonluk iddiasından asla vazgeçmemelerini istediğini aktaran Yobo, Yıldırım'dan aldıkları mesajları takım arkadaşlarına ileteceklerini kaydetti. Nijeryalı stoper, "Kendisi bize tüm maçları izlediğini, şampiyonlukta bize sonuna kadar güvendiğini söyledi." dedi.

Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Ziegler ise Başkan Aziz Yıldırım'a şampiyonluk için ellerinden geleni yapacakları sözünü verdiğini ifade etti. Yıldırım'ın bulunduğu ortama rağmen çok yürekli ve cesur olduğunu belirten Ziegler, "Bizi görmekten çok mutlu oldu. Fenerbahçe için bu sezonun çok önemli bir sezon olduğunu özellikle anlattı.'' şeklinde konuştu.

Sarı-Lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni de moral vermeye gittikleri Aziz Yıldırım'ın kendilerine moral aşıladığını dile getirdi. Başkanın, kendisine, "Gel saçlarını kestirelim, burada berber bedava.'' diyerek takıldığını belirten Baroni şöyle devam etti: "Başkanımızı çok iyi gördük. Her zamanki gibi espriler yaptı. Biz ona moral vermek için gittik, her zamanki gibi o bize moral verdi. Aykut hocamızın bir dediğini iki etmememizi, ona destek olmamızı söyledi. Bizleri kapıda kucaklayarak karşıladı, aynı şekilde sarılarak uğurladı. Çok duygulandım. Onunla yaptığımız bu özel görüşmeyi hayatımın sonuna kadar unutmayacağım.'' Bu arada Fenerbahçe yönetimi, son günlerde spor salonları ve sahalarında yaşanan olaylarla ilgili taraftarlarına sağduyu çağrısında bulundu.