Yeni Malatyaspor mutlak galibiyet istiyor

TFF 2'de Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Halil Karaman, ''Sahamızda oynayacağımız Gaziosmanpaşa maçından mutlak galibiyet bekliyoruz'' dedi.

Yeni Malatyaspor mutlak galibiyet istiyor
Yeni Malatyaspor mutlak galibiyet istiyor
GİRİŞ 29.03.2012 16:35 GÜNCELLEME 29.03.2012 16:35

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarının devam ettiğini, yarın yapacakları antrenmandan sonra takımın kampa gireceğini belirtti.

Deplasmanda alınan Diyarbakırspor galibiyetinin takımda moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkardığını ifade eden Karaman, Gaziosmanpaşa'dan 3 puan alacak güçte olduklarını vurguladı.

Karaman, ''Üniversite sınavları nedeniyle maç Cumartesi günü oynanacak. İnönü Stadı'ndaki karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Gaziosmanpaşa ve sonrasındaki 7 karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak ligi üst seviyede bitirmek istiyoruz'' dedi.

Takımda Bülent Uzun'un hafif sakatlığı dışında, cezalı ve sakat futbolcularının bulunmadığını kaydeden Karaman, Gaziosmanpaşa maçına tam kadro çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının lig bitiminden hemen sonra başlayacağını anlatan Karaman, izlenen ve önerilen futbolcuların olduğunu, ancak transferle ilgili herhangi bir liste oluşturulmadığını kaydetti.

KAYNAK: AA