Metris'te buzları erittiler!

Başkanlık için ismi gündeme gelen ve bu yüzden Aziz Yıldırım ile arası açılan Cihan Kamer’in, aradaki sorunun çözüldüğü öğrenildi

Metris'te buzları erittiler!
Metris'te buzları erittiler!
GİRİŞ 25.03.2012 10:55 GÜNCELLEME 25.03.2012 10:55

Mayıs ayında yapılacak genel kurulda ismi başkan adaylığı için geçen Asbaşkan Cihan Kamer, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret edip, adının başkan adaylığında geçmesinin kendi iradesi dışında olduğunu, böyle bir girişimi bulunmadığını söyleyip, barışma teklif etti.

KIRGINLIK BİTTİ

Başkan Aziz Yıldırım'ın Kamer'in ziyaretinden sonra ikna olduğu ve asbaşkanı ile arasındaki kırgınlığı yok ettiği belirlendi. Milliyet gazetesinin haberine göre; bir süre önce kongreye başkan adayı olarak gireceği ve yurt dışında takımın başına getirebileceği teknik direktör arayışları olduğu iddia edilen Cihan Kamer, ziyaretine gittiği Yıldırım'a şimdi olduğu gibi yeni dönemde de bağlı kalacağını, camiaya yönetici olarak Aziz Yıldırım'ın yanında hizmet etmek istediğini söyledi.

MAYIS'TA TEK BAŞINA ADAY

Kamer'in başkanlığa adaylığı konuşulurken cezaevinden bir açıklama yapan ve yönetici arkadaşlarından birisinin yönetime aday olmasını kabul edemeyeceğini duyuran Yıldırım'ın ikna olduğu ve mayıs ayındaki seçime tek başına başkan adayı olarak katılacağını söylediği belirlendi.

(Milliyet)