Alex'in GS'ye attığı gol listeye girdi

Alex'in derbide attığı gol, Brezilya'da konuşulmaya devam ediyor. ESPN, sambacının golünü haftanın en güzel 3 golü arasında gösterdi

Alex'in GS'ye attığı gol listeye girdi
Alex'in GS'ye attığı gol listeye girdi
GİRİŞ 23.03.2012 12:56 GÜNCELLEME 23.03.2012 12:56

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza'nın geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray derbisinde ortaya koyduğu performans ülkesi Brezilya'da büyük yankı buldu.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-2 biten dev maçta sarı-lacivertli takımın ikinci golünü atan deneyimli futbolcunun başarısı, ESPN'in Brezilya edisyonu tarafından 'en'ler arasına alındı.

Her hafta “Ülke dışında oynayan haftanın Brezilyalı futbolcusu”nu seçen ESPN'in internet sitesinde, bu haftanın adayları arasına Alex de Souza da girdi. Sambacının derbide ortaya koyduğu futbolun takdir topladığının belirtildiği tanıtım yazısında, Alex'in harika bir gole de imza attığı belirtildi.

ESPN jürisi tarafından belirlenen 3 kişilik aday listesinde sarı-lacivertli oyuncunun dışında, Espanyol'dan Philippe Coutinho, Braga'dan da Lima yer aldı. Alex de Souza'nın attığı goller daha önce birçok kez haftanın en iyileri arasına girmişti.

milliyet