Fener taraftarları, Cimbom'a özenirse ...

G.Saraylı taraftarların Fatih Terim kareografisine misilleme için Fenerbahçeli taraftarların günlerdir hazırlıklarını yaptıkları koreografi şovu taşıyıcı makaralardaki problem yüzünden son anda iptal edildi.

Fener taraftarları, Cimbom'a özenirse ...
Fener taraftarları, Cimbom'a özenirse ...
GİRİŞ 18.03.2012 14:14 GÜNCELLEME 18.03.2012 14:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli taraftarların derbi için günlerdir hazırlıklarını yaptıkları koreografi şovu son anda gerçekleşmedi. Sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın başrolünde bulunduğu koreografinin son denemesini maçtan önce yaptı ancak prova başarısız oldu.

Aykut Kocaman’ı simgeleyen maketi taşıyan makaraların çalışmaması yüzünden sarı-lacivertli yönetimin gösteriyi iptal ettiği öğrenildi. Koreografinin, Aykut Kocaman’ı, “aslan kuklası” oynatırken göstermesinin iptal kararında etkili olduğu bildirildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Galatasaray’ı rencide edici nitelikte olması nedeniyle gösteriye karşı çıktığı, provada yaşanan aksilik üzerine de koreografiyi son anda iptal ettiği vurgulandı.

kullan

Fenerbahçeli taraftarlar maraton tribünde uzun süre alkışlanan başka bir şova imza attı. Tribünün ortasına deniz Fener’i yerleştirildi, bir tarafına Başkan Aziz Yıldırım’ın, diğer tarafına ise kulüp amblemi konuldu.

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig’in 28. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da, Beşiktaş ile yapılan derbiden önce nefesleri kesen bir koreografiye imza atmıştı. Sarı-kırmızılıların, “Cim-Bom başı dik yürür” temalı, Teknik Direktör Fatih Terim’i Galatasaray’ın lideri olarak gösteren koreografisi büyük beğeni toplamıştı.

kullan

Fatih Terim gösteriyi saha içinde UltrAslan Koordinatörü Oğuz Altay’la birlikte izlerken duygu dolu dakikalar yaşamıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal de hayranlık dolu gözlerle koreografiyi takip etmişti.

MİLLİYET

YORUMLAR 11
  • Enes ÇİÇEK 12 yıl önce Şikayet Et
    Melo Neden Kırmızı Görmedi ?. Melo'nun Kırmızı Görmesini İsteyen İlk 15 Dakika Bu Adam Üzerine Oynayan Takımı Sorgulamıyorsunda Neden Kırmızı Görmediğini mi Sorguluyorsun ? Onu da Geçtim Emre Neden Kırmızı Görmedi ? Ayrıca Fenerbahçe'nin Yaptığı 3D(:D) Koreografi İle Galatasarayın Yaptığını Karşılaştırın.3D Koreografi Terimini Bilmeyenler Var...
    Cevapla
  • oku yorum 12 yıl önce Şikayet Et
    koreografi yazamayanlar. yapanları taklit etmekle suçluyorlar. memleketimin güzel insanları...
    Cevapla
  • tuncay seven 12 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl başlık ya.... bir kere gsnin arenada yaptığı fenerbahçeden çalıntıdır...biraz araştıran görür,her zaman kareografinin de sahanın da kralı fenerbahçedir!
    Cevapla
  • mustafa ozturk 12 yıl önce Şikayet Et
    dunya medyasinin haberi yok. Turkiyenin artik gercekleriyle yuzlesmesi gerek ne zamana kadar hayal aleminde yasayacaksiniz.Dunyanin ucuncu derbisi dersiniz dunyanin haberi olmaz,dunyanin super gucu olcaz dersiniz vanda bir deprem olur zavalilari oynar devlet, istanbul fetholundu cag acildi dersiniz dunyanin haberi yoktur.artik uyanin beyler gercekler acidir ama ne zaman yuzlesirseniz ancak o zaman yanlislarinizdan donebilirsiniz...
    Cevapla
  • hantini jack 12 yıl önce Şikayet Et
    haber 7. fenerbahce derbi öncesi rakibini rencide etmemek için yapmamıştır bu olayı makara bozulması falan yoktur ilk önce haber kaynagını dogru arastırın bence haber 7 ekibi cincon tarafında durmayı bıraksın artık altı üstü fb ile berabere kalan cinconu yere göge sıgdıramıyorsunuz birazcıkta tarafsız olun artık hep taraf hep taraf nereye kadar sürecek bu taraflı tutumunuz.hiç melonun 4. dk da topuzun kafasından ittiğini yazmıyorsunuz onu yazında haber olsun (haber başlıgınıda vereyim: MELO NİÇİN KIRMIZI GÖRMEDİ?)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle