Yıldırım'dan 'Cübbeli Hoca' yalanlaması

''Futbolda şike'' iddialarına yönelik davada tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, medyada kendisiyle ilgili yer alan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yıldırım'dan 'Cübbeli Hoca' yalanlaması
Yıldırım'dan 'Cübbeli Hoca' yalanlaması
GİRİŞ 15.03.2012 21:11 GÜNCELLEME 15.03.2012 21:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yıldırım'ın, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yayınlandı.

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile cezaevinde bazı sohbetler ve espriler yaptığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Yıldırım, ''Avukatlarım tarafından bana aktarılan bilgilere göre, bugün bazı basın yayın organlarında benim kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile bazı sohbetler ve espriler yaptığıma dair haberler yer almaktadır. Cübbeli Ahmet Hoca da Metris Cezaevi'nde kalmaktadır ve kendisi de sağlık sorunları nedeniyle revirdedir, ancak kendisi ile farklı yerlerde kalıyoruz ve dolayısıyla basında bahsedilen görüşmeler ve diyalogların hiçbiri doğru değildir'' ifadelerini kullandı.

Cezaevinde, yetkililere Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı derbi maçın biletlerinden verdiği şeklindeki haberlere de tepki gösteren Yıldırım, açıklamasında şunları kaydetti:

''Metris Cezaevi'nde yetkililere ve bazı çalışanlara Galatasaray maçı bileti verdiğim şeklinde bazı iddialar da yine bazı gazeteler ve internet siteleri tarafından yazılmaktadır. Bu haberleri de hayretle karşılıyor ve yapanları kınıyorum. Söz konusu haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur ve beni de Metris Cezaevi yönetici ve personelini de zor durumda bırakmak adına yapılmış çirkin haberlerdir.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Muzo ATA 12 yıl önce Şikayet Et
    EHL-İ SÜNNET ALİMİNİN SESİ KESİLMEK İSTENİYOR. İslamı, çeşitli reformlarla bozmaya çalışanları Müslümanları parçalamaya akıllarını karıştırmaya çalışanları deşifre ettiği için bunlar Hoca Efendinin başına geliyor. Bunu herkes biliyor sadece ilgili ve yetkililer bilmiyor.
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli İçin Üzülenler. Üzülmeyin. Bu hakkı savunan herkesin başına gelmesi gereken çilelerden bir tanesidir. Bu tür musibetler onların derecesini artırır. Bu olaydan anladık ki Cübbeli birilerinin tam bam teline dokunmuş. Allah ın izni ile çıkacak yine bizi ölmeden önce uyandırmaya devam edecek inşallah. Bu mesajı okuyan birisi Hocama iletsin. Hiç kimse onun üzerine atılan suçları işlediğine inanmıyor. Onun çıkması için sürekli Yasin ler okuyoruz. Oda Hapisteyken bizim için dua etsin inşallah. Çünkü o şu anda mazlum ve mazlumun duası arşa ışık hızının karesi bir suratle ulaşır. Hocam bize çok dua et Allah rızası için. Çünkü çok muhtacız. Çoook.
    Cevapla
  • meral dogan 12 yıl önce Şikayet Et
    malesef. iddia edilen kasette elli tane celiski var.iddia makamlari bunlari izlemiyor mu? bence ozellikle iceri konuldu hoca efendi,ve kendisi de tabiki farkinda.o eminim hapiste de halinden memnun, gorevini yapmanin bilinciyle, oradaki insanlari aydinlatmakla mesguldur.bu isin sonunda sucsuzlugu ispat edilecek ve ona iftira edenler derdest edilip hapse atilacak,bu da iftiracilara buyuk bir ders olacaktir insallah ...
    Cevapla
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    AHMET HOCA'YA YAPILANLAR BÜYÜK BİR HAKSIZLIKTIR, SN. BAŞBAKANIM NE OLUR BAKSANA. Bir yardım eli atsana ey milletin seçtiği, sevdiği, takdir ettiği Doğuştan Lider, görevi sadece insanlığa İslami Davayı anlatmak olan Sn. Ahmet Hoca'ya nasıl bir iftira atıldı, nasıl bir katakulle yapıldı, ne olursun Sn. Başbakanım yardım elinizi atınız, kimler, hangi karanlık odaklar KARANLIK ODALARDA nasıl film çevirip kıydılar Hoca'ya, hizmetten alıkoydular, Hak Sesi'ni kesmek için ne planlar yaptılar! İftiracı Çeteler orada burada hala Hocaefendinin yüzlerce kasedi olduğunu söyleyebilecek kadar alçaktırlar, satılmıştırlar. Ancak millet herşeyin farkında, Ehl-i sünnet aliminin sesi kesilmek isteniyor, fakat boşuna bir teşebbüstür, o hizmeti nerede olsa yine yapacak kudrettedir.
    Cevapla