Fenerbahçe Sow'suz çalıştı / GALERİ

Lig'de dün Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Fenerbahçe, 27. haftada 18 Şubat Cumartesi günü Sivasspor ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Sow'suz çalıştı / GALERİ
Fenerbahçe Sow'suz çalıştı / GALERİ
GİRİŞ 13.02.2012 16:59 GÜNCELLEME 13.02.2012 16:59

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların yenileme idmanı yaptığı bildirildi.

Diğer oyuncuların ise antrenmanda, 5'e 2 top kapma ve dar alandaki pas organizasyonlarının ardından, çift kale maç yaptıkları kaydedildi.

-Sow antrenmana katılmadı-

Kardemir Karabükspor maçında her iki ayak bileği ile alt adale grubuna darbe alan Sow'un, antrenmana katılmadığı ifade edildi. Senegalli oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile çalıştıkları, Dia'nın özel bir program eşliğinde idman yaptığı, ameliyat olan Sezer Öztürk'ün ise antrenmana çıkmadığı kaydedildi.

-Fenerbahçeli futbolcular yarın izin yapacak-

Aykut Kocaman, yarın Fenerbahçeli futbolculara izin verdi. Sarı-lacivertliler, 15 Şubat Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 12.00'de başlayacak antrenman, basına açık yapılacak.

AA

Fenerbahçe Sow'suz çalıştı / GALERİ
GALERİYE GİT