Özat ve Kutlu'dan maç yorumu

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Manisaspor'a 1-0 yenilen Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kişisel bir hatadan dolayı rakiplerine yenildiklerini söyledi.

Özat ve Kutlu'dan maç yorumu
Özat ve Kutlu'dan maç yorumu
GİRİŞ 06.02.2012 22:37 GÜNCELLEME 06.02.2012 22:37

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hakan Kutlu, ilk yarıda 2-3 gol bulabileceklerini savunarak, ''İyi şeyler yaptığımız ve her geçen gün geliştiğimizi gösterdiğimiz bir maç oldu. Ön alanda sıkıntı yaşıyoruz. Bunu başarmak tecrübeyi gerektiren bir şey. Bu oyuncular bundan 2-3 ay öncesine kadar şu an oynadıkları liglerden daha alt liglerde oynuyorlardı. Kişisel bir hata sonucu bu sonuç ortaya çıktı. En azından beraberliği hak ettiğimiz bir maçtı'' dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise Ankaragücü futbolcularını mücadelelerinden dolayı kutladı.

Özat, ''Ankaragücü futbolcularını kutlamak lazım. Hepsi çok genç futbolcular. Birkaç ay öncesine kadar televizyondan izledikleri ligde oynuyorlar. Aslına bakarsanız takımdaki birçok isim benim zamanımda (A) takıma çıkmış oyuncular. Çok maç yapmış olmasalar da atmosfere uzak isimler değiller. Bize gelince 12 haftadır kazanamayan bir takımız. Golü bulamadığımız için stres olmamız gayet normal. Kazandığımız için sevinçliyiz'' diye konuştu.