Kutlu: Güç dengeleri çok farklı

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Galatasaray'la yaptıkları ve 4-0 kaybettikleri maçı iki farklı durumdaki takımın mücadelesi olarak değerlendirdi.

Kutlu: Güç dengeleri çok farklı
Kutlu: Güç dengeleri çok farklı
GİRİŞ 25.01.2012 23:40 GÜNCELLEME 25.01.2012 23:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hakan Kutlu, karşılaşmayla ilgi olarak, ''İki farkı durumdaki takımın mücadelesi. Galatasaray başarılı bir dönem geçiriyor. Biz ise tarihimizde görülmemiş sıkıntılarla boğuşuyoruz. Güç dengelerimiz çok farklı. Sahaya 3 tane 3. Lig'e kiralık gönderdiğimiz oyuncuyla çıktık. Güçlerinin üzerinde çok iyi mücadele ettiler. Hayatlarında ilk defa böyle bir atmosferde Galatasaray'a karşı oynuyorlar. Sonuç bana göre normal'' diye konuştu.

Galatasaray taraftarlarının kendilerine verdiği desteğe teşekkür eden Kutlu, birçok ilden buna benzer destekler gördüklerini, ancak sadece Ankara'dan destek bulamadıklarını aktararak, ''Bir yönetimimiz bile yok. şubatın 5'inde kongre var, ne olacağı belli değil. Üç tane fesih hakkını elde etmiş futbolcumuz var ve bekliyorlar. Artık beklemeyebilirler de. Kendi taraftarımızdan da destek görüyoruz, ama Ankara'da iş adamlarından ve eski yöneticilerden bunu göremiyoruz'' ifadelerini kullandı.

-''TFF'nin şike soruşturması kararı önemli''-

Hakan Kutlu, takım olarak gelecekle ilgili planlarının ne olduğunun sorulması üzerine, özellikle Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike soruşturmasıyla ilgili alacağı kararların kendileri için önemine dikkati çekerek, şunları söyledi:

''Ben göreve gelirken başkanımızdan, en azından mevcut kadronun korunmasını istemiştim. Ardından 17 oyuncu gitti. Kulübün 10 trilyon borcu vardı ve transferin açılması mümkün değildi zaten. Bu takım artık yeni bir yönetimle transferi açtıramazsa, Bank Asya 1. Lig'e hazırlanıp, geleceğin planını yapmak zorunda. Türkiye Futbol Federasyonu da şike soruşturmasıyla ilgili kararını bir an önce açıklamak zorunda. Kaç puan kesilecek, küme düşme olacak mı, bize kaç puan yetecek. Belki 10-11 puan toplasak ligde kalacağız. TFF'nin vereceği karar da bizim için geleceği belirleme yolunda önemli.''

-Futbolcuların görüşleri-

Ankaragücü futbolcularından İshak Doğan, Galatasaray karşısında maça kötü başlayıp toparlanamadıklarını kaydederken, ''Şimdi evimizde Trabzonspor'la oynayacağımız maçta mutlaka 3 puan lazım. Sıkıntının arkasına sığınmıyoruz. Kendimizi 90 dakika futbola veriyoruz. Önümüz belirsiz. Sahada her şeyimizi vermemiz lazım. 12-13 maç kaldı. Her puan bizim için çok önemli'' dedi.

Orhan Evci ise erken goller yedikleri maçta skoru değiştirecek direnci gösteremediklerini aktararak, ''Ağır bir yükün altına girdik. Ama bizim gibi genç oyuncular için de bir fırsat. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek isteriz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Mehmet aslan 12 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Kulup ve taraftarları bu oyuncuların terine iyi baksın.... Takımın hiçbir şeyi olmayabilir ama o sahada o formayı terleten bu genç çocukların teri hepimiz gördüğümüz için açıkçası üzgünüz ama şikesiz temiz mi temiz bir mücadele için bunlar amatör lige de düşse izlenecektir... YAZIK..
    Cevapla