Volkan'dan Ordu'ya 'Bienvenu' tepkisi

Volkan Demirel, kendisi hakkında açıklama yapan Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün ile Fenerbahçeli Henri Bienvenu hakkında açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e kişisel blog sayfasından cevap verdi.

Volkan'dan Ordu'ya 'Bienvenu' tepkisi
Volkan'dan Ordu'ya 'Bienvenu' tepkisi
GİRİŞ 06.01.2012 00:15 GÜNCELLEME 06.01.2012 00:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dün akşam oynanan Orduspor maçından sonra soyunma odasında 1 tuvalet olmasını eleştiren Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, kendisi hakkında açıklama yapan Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün ile Fenerbahçeli Henri Bienvenu hakkında açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e kişisel blog sayfasından cevap verdi.

Spor Toto Süper Lİg'in 18. haftasında Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan Orduspor-Fenerbahçe maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Hava alanında hoca karşılamakla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım. Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek de çok ayıp ama tesisleşmeye de önem vermek gerekir" şeklindeki açıklaması Orduspor camiasında tepkiye sebep olmuştu. Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün, "Volkan, her şeye burnunu sokmamalıdır" diyerek tecrübeli kaleciye cevap vermişti. Ancak

Volkan Demirel'in de cevabı gecikmedi. Milli kaleci, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün ile katıldığı bir programda "Bienvenue için Fenerbahçe üstüne para verirlerse alabiliriz" şeklinde açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e cevap verdi.

İlk olarak Akün'ü hedef alan Demirel, "Dün akşam maçtan sonra Ordusporlu hiçbir yöneticiyle ilgili bir açıklamam olmadı. 30 kişinin bulunduğu soyunma odasında 1 tane tuvalet bulunmasını eleştirmek profesyonel bir futbolcu olarak benim vazifemdir" dedi.

Volkan daha sonrada Nedim Türkmen'in Bienvenu hakkında söylediklerine tepki gösterdi. Tecrübeli kaleci, Nedim Türkmen'i kastederek, "Fenerbahçeli bir futbolcu hakkında 'Üzerine para verirlerse alırım' gibi aşağılayıcı bir söylemde bulunmak kimsenin üzerine vazife değildir" diye yazdı.

YORUMLAR 5
  • Mehmet A. KORKMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    ben sonuna kadar FENERBAHÇE liyim ama ordu haklı. ELAZIĞ SPOR a bienvenu teklif edilse para üstüne birde futbolcu isterim sonrada, bienvenu yü Büyük ELAZIĞ SPOR un Paf takımına yollarım... :)
    Cevapla
  • erol sefer 12 yıl önce Şikayet Et
    tabi görevin. ama bunu oun kybetiğin bir maçın ardından kuyruk acısıyla söylemeyecek sin varsa sıkıntın gider tff şikayet edersin galip galsen aklına bile gelmezdi wc
    Cevapla
  • Köksal Çakmak 12 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel Futbolcu İnsan Değilmi?. Taraftar nedir ya?İlahmı? Futbolcu sahaya onlardan küfür yemeyemi çıkıyor?Bu ülkede anaya bacıya küfür cinayet sebebidir Mehmet Aslan arkadaş.Koro halinde 35 bin kişi senin sevdiklerine sövse sen ne hissedersin?Taraftardır onlara herşey mübahtır mı dersin?Yoksa seninde adın çirkefemi çıkar haklı olarak bu küfürlere tepki gösterdiğinde? Milli takım forması altında ıslıklanmak Volkanın değil,o arenaya gelen gözü dönmüş fanatiklerin suçudur.Orada ayyıldızlı forma var,sevmesen bile ayyıldızın hatırına o an için sahip çıkacak destek olacaksın taraftarlık diye buna diyorlar esasında... Volkanın gündem olmaya ihtiyacı yok.Ve 30 kişilik bir soyunma odasında sadece 1 tuvaletin bulunması ayıptır ayıp!Bu maliyetle falan açıklanmaz.Oraya 3 kişilik bir tuvalet yapmanın maliyeti bir futbolcuya verilen galibiyet primi kadar bile tutmaz.Aklı başında bir yönetici Volkan'a teşekkür eder ve kendilerini rezil eden bu durumdan kurtulmak için harekete geçerdi ama nerede bizde o anlayış???
    Cevapla
  • israfil yücetepe 12 yıl önce Şikayet Et
    Volkan sizde kabahat. Böyle takımları ezip atacaksın kenara. bi daha konuşamayacaklar. sen onlara fırsat verirsen böyle olur işte. bu arada, ne kadar çok kaynana varmış ya!
    Cevapla
  • Mehmet aslan 12 yıl önce Şikayet Et
    FUTBOLCU VE YÖNETİCİ DİYALOGUNDAN NE KADAR PROFESYONEL OLDUĞUNUZ BELLİ OLUYOR. Futbolcu taraftara laf yetiştirir,ona buna sahada çirkeflik yapar yeri gelir şike de yapar bunları görmeyiz ... Milli takım forması altında ıslıklanır,taraftara basına çatarlar çirkefliğin en alasını canlı yayınlarda kendilerini izleyenlere rağmen yapmaktan çekinmeyen o kadar para etmeyen futbolcuklar topluluğunun bir parçasının,Süper lige yeni çıkabilmiş mali durumu ve şehri ortada olan kulubun ve yerel halkın desteği ile bir yerlere gelmek isteyen temiz futbol oynamaya çalışan ( görünen o ) ordusporun yöneticilerine ve tesislerine de dil uzatabilmesi yöneticinin bunu kaileye alıp muhattap olması,bütün bu karmaşaya karmaşa getirecek gündemsiz gündem olmaya çalışıyorlar...Herkes işini yapsın kimse yöneticisi de topçusu da seyirciside taraftarıda ...Profesyonellik laf ile olmaz çalışma ile olur alın real madridi alın barcelona yı tek başlarına ülkelerinin tanıtımını nasıl yapıyorlar topçusu topçu yöneticileri de yönetici ... Volkan kafasıyla profesyonel olmaz/olunmaz...
    Cevapla