Abdullah Ercan umutlu konuştu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine kazanarak başlamak istediklerini belirtti.

Abdullah Ercan umutlu konuştu
Abdullah Ercan umutlu konuştu
GİRİŞ 03.01.2012 11:36 GÜNCELLEME 03.01.2012 11:36

Kırmızı-siyahlılar, ikinci yarının ilk maçında oynayacakları Antalyaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Abdullah Ercan'ın gözetiminde sürdürüyor.

Devre arasında İbrahim Akın, Kerim Zengin ve Marek Sapara ile kadrosunu güçlendiren Güneydoğu ekibinin, transfer listesinde yer alan futbolcularla görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

Teknik direktör Abdullah Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci devreye Antalyaspor maçı ile başlayacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

''İkinci devrenin çok zor geçeceğinin bilincindeyiz, onun için transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerin bazıları gerçekleşti, gerçekleşecek olanlar da var. İkinci devreye kazanarak başlamak istiyoruz. Antalya kampı çok yararlı geçti. Yapacağımız transferlerle ilk yarıdan daha çok puan toplayıp ikinci devre daha iyi yerlerde olmayı hedefliyoruz.''

Yeni transferlerden Kerim Zengin'in hem sağ bek, hem de sağ önde oynayabildiğini kaydeden Ercan, Kerim'in takıma katkı sağlayacağını düşündüğünü, Marek Sapara'nın da hücum anlamında takıma destek olacağını vurguladı.

Ercan, transfer listelerinde yer alan bir-iki oyuncu ile görüşmelerinin devam ettiğini, netleşince kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi.


-''Gaziantepspor-Antalyaspor maçının bilet fiyatları açıklandı''-


Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçının bilet fiyatları açıklandı.

Gaziantepspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, biletlerin Biletix satış noktaları GaziantepsporStore ve Keskin Kırtasiyeden satışa çıkartıldığı bildirildi. Karşılaşmayı tüm öğrencilerin 2 ve 6 nolu kale arkasında 1,25 TL'ye izleyebileceği kaydedildi. Futbolseverlerin karşılaşmayı, kale arkasından 2 TL'ye, maratondan 5 TL'ye, kapalı tribünden 30 TL'ye ve gold tribünden 50 TL'ye izleyebileceği ifade edildi.

Gaziantepspor-Antalyaspor karşılaşmasını Mete Kalkavan, Süleyman Özay ve Erdam Bayık üçlüsünün yöneteceği kaydedildi.

AA