'Fenerbahçe'de olmak istemezdim'

Antalyaspor'un eski Fenerbahçeli futbolcusu Deniz Barış, "Şu anda Fenerbahçeli futbolcuların yerinde olmak istemem" dedi

'Fenerbahçe'de olmak istemezdim'
'Fenerbahçe'de olmak istemezdim'
GİRİŞ 21.12.2011 09:25 GÜNCELLEME 21.12.2011 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Medical Park Antalyaspor'un yıldız oyuncuları maç öncesi konuştu. Takımın önde gelen isimlerinden eski Fenerbahçeli futbolcu Deniz Barış, rakiplerinin içinde bulunduğu zorlu sürece dikkat çekerek, "Şu an Fenerbahçeli futbolcuların yerinde olmak istemem. Son birkaç aydan beri yaşanan şike ve teşvik olayları futbolcular için çok kötü bir durum. Kafalarının psikolojik anlamda sürekli etki altında kalması, belirsizlik, yarın ne olacağı belli değilken sahaya çıkmak. Buna rağmen şu an G.Saray'la aynı puandalar. Yıldız futbolcularının ayrılmasına rağmen iyi mücadele edip iyi motive olup başarılarını sürdürebiliyorlar" diyerek eski takımına övgü yağdırdı.

"HEDEF DEVREYİ İLK 10'DA BİTİRMEK"

Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele verip ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini dile getiren Deniz, "Şu anki yerimizden memnun değiliz. Gerçekten çok iyi şeyler yaptık. Trabzon ve Beşiktaş maçlarında üstün olan taraf bizdik. G.Saray bizi biraz zorladı, 0-0 berabere kaldık. 2-3 maç kazanmış olsak şu anda ilk 5'in içine bile girebilirdik. Fenerbahçeyi yenersek ilk yarıyı ilk 10'un içinde bitireceğiz" diye konuştu.

LİGİN TANSİYONU YÜKSEK

Antalyasporlu futbolcular Deniz Barış, Uğur İnceman, Ali Tandoğan ve Necati Ateş; sponsorları Medical Park Hastanesi'nde Sabah Spor için hasta muayene (!) ederken, "Ligin tansiyonu giderek yükselecek" yorumunu yaptılar.

NECATİ: G.SARAY İÇİN YORUM YOK

Antalyaspor'un yıldızlarından Necati, G.Saray'a transferiyle ilgili iddialar için de, "Sezon başında G.Saray'dan kulübümüze resmi teklif geldi. Ancak anlaşılamadı. Orada olay kapandı. Şu an için kulübe gelen yeni bir teklif yok. Teklif gelirse kulüp bunu değerlendirir" dedi.

"HOCAMIZ AVCI'YI BEKLİYORUZ"

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, playoff sistemiyle ilgili ilginç yorumlar yaptı. Daha önce ligi 9. sırada ve altında bitirecek takımların durumuna dikkat çeken Özdilek, "8 Nisan'da tatile çıkacak 7 tane takım var. Bu takımlar tekrar temmuz sonunda mı hazırlıklara başlayacaklar? Bu durum bu takımlarda çok kötü sonuçlara yol açabilir. Milli Takım hocamız Abdullah Avcı'nın bu anlamda çalışması olduğunu biliyorum. Onun bu dönem için bir turnuva düşündüğü biliyoruz" diye konuştu.

(sabah)

YORUMLAR 1
  • mustafa e. 12 yıl önce Şikayet Et
    bkonu başlığı. Haber 7,Adam fenerbahçede olmak istemezdim dememiş, fb li oyuncular yerine olmak istemezdim dedim.Konu başlığına dikkat edelim
    Cevapla