Ercan: Çok talihsizlikler yaşadık

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, ''Bir maçta yaşanabilecek bütün talihsizlikleri yaşadık. Bu kadar talihsizliğin olduğu maçta kazanamamamız gayet doğal'' dedi.

Ercan: Çok talihsizlikler yaşadık
Ercan: Çok talihsizlikler yaşadık
GİRİŞ 10.12.2011 22:26 GÜNCELLEME 10.12.2011 22:26

Ercan, Eskişehirspor'a 1-0 yenildikleri karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ligdeki kötü gidişlerinin sürdüğünü, bir maçta yaşanabilecek bütün talihsizlikleri yaşadıklarını söyledi.

Abdullah Ercan, ilk yarı itibariyle iki takımın da pozisyona giremediklerini, kendilerinin de net bir tane gol pozisyonu olduğunu belirtti.

İkinci devre kazanmak için oyuncu değişikliği yaptığını, ancak bu kez de kişisel hatadan golü yediklerini ifade eden Ercan, şöyle konuştu:

''Organize olmasa da yüklendik, ama bu sefer 10 kişi kaldık. Bir maçta yaşanabilecek bütün talihsizlikleri yaşadık. Bu kadar talihsizliğin olduğu maçta kazanamamamız gayet doğal. Aslında futbolcularım maça başlarken özellikle dün ve ondan önceki gün gayet istekliydiler. Acaba kendilerini psikolojik olarak çok mu sıktılar. Kazanmaları için gereken her ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Çok basit pas hataları ve bire bir mücadelede çok kaybettik. Dışardan biz de bir anlam veremiyoruz. Hakemin bize gösterdiği sarı ve kırmızı kartlar doğruydu.''

Şu an bir şey düşünemediğini, kaybedilmiş bir maç olduğunu ve bunun üzüntüsü yaşadıklarını dile getiren Abdullah Ercan, ''Canımızı sıkan çok konu var. Pozisyona girmekte zorlanıyoruz, takımın boyu çok uzun. Oyuncular uzun mesafede zorlanıyorlar. Kişisel olarak formsuz ve bireysel hata yapıyorlar. Danny Nounkeu veya başkası oynamış çok fark etmiyor. Çift forvet oynayamamamızın sebebi, kenarda oynayan oyuncuların özellikle orta sahayı sıkıştırmamasından kaynaklanıyor'' ifadelerini kullandı.

-Eskişehirspor cephesi-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise bugün aldıkları galibiyetten ötürü çok sevinçli olduklarını söyledi.

''90 dakika içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum'' diyen Skibbe, ''İlk yarı mücadele ettik, ancak ikinci yarının başlamasıyla gol yollarını arayan taraf olduk ve golü bulduk. 6 günde 3 maçta 3 galibiyet aldık. Tüm takımı kutluyorum. Serdar'ı özellikle kutluyorum. İnanılmaz bir performans gösterdi. Önümüzde iki önemli maç var. Bu iki maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz. Bu konuda takıma güveniyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Kayserispor maçını öncelikle kazanmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Bu arada, maçın bitmesinin ardından stadı terk etmeyerek kötü gidişat nedeni ile yönetimi protesto eden bir grup taraftar ise polislerin ikna etmesinin ardından stadı terk etti.