Yasada top Başbakan Erdoğan'da

Cumhurbaşkanı'nın veto ettiği yasayla ilgili gözler Başbakan R.Tayyip Erdoğan'da. AK Parti kurmayları, iddianamenin ardından yasanın gündemden düştüğüne kesin gözüyle bakıyor

Yasada top Başbakan Erdoğan'da
Yasada top Başbakan Erdoğan'da
GİRİŞ 05.12.2011 09:33 GÜNCELLEME 05.12.2011 09:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hamdi Ateş'in haberi

Cumhurbaşbanı Abdullah Gül'ün veto etmesiyle yasa tasarısı yeniden TBMM'ye geldi. Meclis'te çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti'nin tutumu, yasanın yeniden görüşülüp görüşülmeyeceğini belirleyecek. AK Parti kurmayları, kanunun akıbetine Başbakan Erdoğan'ın karar vereceğini söylediler. Parti kurmayları sağlık durumu iyi olan Erdoğan'ın doktorların tavsiyesine göre, bugün Ankara'ya gelebileceğini ve akşam saatlerinde AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nu toplayacağını söylediler. Kanunun kaderi de toplantıdan sonra netleşecek. AK Parti istemezse, yasanın yeniden TBM gündemine gelmesi mümkün değil. Erdoğan istese bile, yılbaşından önce yasanın görüşülmesi de zor gözüküyor. TBMM'de Perşembe günü bütçe görüşmeleri başlayacak ve 2 hafta sürecek. Daha sonra da TBM çalışmalarına yılbaşına kadar ara verilecek.

(sabah)

YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapanlar Adammı öldürdü? 100 küsür yıldan fazla ceza isteniyor???. ..ve düzenlenmiş hali veto edilen bu yasa bir nevi onaylanıyor? Yazıklar olsun!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapanlar Adammı öldürdü? 100 küsür yıldan fazla ceza isteniyor???. ..ve bu yasa veto edilerek onaylanıyor? yazıklar olsun!!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Camiası karşısında kendinizi bitirdiniz?.. Getirilen fiyasko bir yasa ile bir iddianame ile Koskoca Camiayı karşınıza aldınız? Tarihi şan ve şerefle dolu Asırlık Fenerbahçe Kimdir? nedir? bunu er geç öğreneceksiniz?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Hadi gözünaydın Türkiyede Futbolu bitirdiniz???. Düzenlenen Dünyada bile eşi enderi olmayan ağır yeni spor yasasının, 18 takımın anlaşması ile düzenlenmiş halini Veto Türkiyede futbolu bitirmiştir,Digitürkleri geri vereceğiz!!!!bundan sonra UEFA,danda Türkiyeye çok büyük cezalar gelecek!!,şimdi alın bu yeni spor yasasını savcı berk ile beraber turşusunu kurun? Ak partide kendisini bitirdi!!Çünkü Fenerbahçe gibi Büyük camialara karşı oynanan oyuna göz yumdular bunun sonucu ortadadır.
    Cevapla