Maccabi'yi deviren Kartal ara vermedi

Beşiktaş, ayağının tozuyla Spor Toto Süper Lig'de 5 Aralık Pazartesi günü Orduspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Maccabi'yi deviren Kartal ara vermedi
Maccabi'yi deviren Kartal ara vermedi
GİRİŞ 02.12.2011 17:08 GÜNCELLEME 02.12.2011 17:08

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla yaptığı maçı 3-2 kazanarak puanını 9'a çıkaran Beşiktaş, ayağının tozuyla Spor Toto Süper Lig'de 5 Aralık Pazartesi günü Orduspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İsrail'den öğle saatlerinde dönen ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hemen BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geçen siyah-beyazlı takım, Orduspor maçının ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde yapılan idmanda Maccabi Tel Aviv maçında görev yapan isimler serbest koşuların ardından çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise kısa koşular ve istasyon çalışması yaptı. Bir süre pas çalışması gerçekleştiren siyah-beyazlılar, yarım sahada oynanan taktik maçla günü tamamladı.

Tedavileri devam eden Aurelio, Onur Bayramoğlu ve Simao çalışmaya katılmazken, Necip Uysal ve Edu takımdan ayrı koşu yaptı. Ersan Gülüm fizyoterapist eşliğinde özel programına devam ederken, Muhammed Demirci ise takımla çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlılar, Orduspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL