TFF'den Fenerbahçe'ye jet yanıt!

Fenerbahçe Kulübü'nün düzenlediği basın toplantısında Ali Koç tarafınfan yapılan açıklamalara TFF'den cevap geldi.

TFF'den Fenerbahçe'ye jet yanıt!
TFF'den Fenerbahçe'ye jet yanıt!
GİRİŞ 29.11.2011 20:56 GÜNCELLEME 29.11.2011 20:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Kulübü avukatlarından Emin Özkurt'un akşam saatlerinde yaptığı basın toplantısına TFF'den yanıt gecikmedi. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıkalamada şu ifadeler yer verildi: 

"Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'un kulüp avukatı Emin Özkurt ile birlikte yaptığı basın toplantısı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dikkatle takip edilmiştir.

Söz konusu toplantıda adı geçen "Pierre Cornu'nun beyanından" 18 Kasım tarihinde haberdar olunmuş ve bunu takip eden ilk iş günü olan 21 Kasım Pazartesi günü de, UEFA'ya hemen cevap ve itiraz yazısı gönderilmiştir.

UEFA'ya yollanan resmi yazıda; Pierre Cornu'nun beyanlarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığı, detayları ve kronolojik sırayla anlatılmıştır.

Bu konu ile ilgili süreç tarafımızdan yakından takip edilmekte olup, detaylı açıklama takip eden zamanda yapılacaktır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • netspor 12 yıl önce Şikayet Et
    heyecana gerek yok. 1 ay içinde iddianame kabul olursa zaten gizlilik kalkacak. UEFA dahil tüm dünya dosyayı noktasına varana kadar inceleyecek. yok dosya kabul gormezse (bu düşük bir olasılık) o zaman tazminatlar için mahkeme dosyaları açılır. tekrar şike dosyaları ve davalar vs.vs. kısacası heyecana gerek yok önümüzdeki yıl vizyondaki filmin adı ŞİKE. kimi heyecanla bir film gibi kimi duygusal bir bilm gibi izleyecek. Küçük bir olasılıkta gösterie girmeden fragman olarak sezonu kapatacak.
    Cevapla
  • Milletin Sesi 12 yıl önce Şikayet Et
    İSTİFA.... sayın arıboğan ve helvacı istifa etmelidir. ........EĞER İSTİFA etmezlerse sokakta cadede heryer de proteto edeceğiz. sayın arıboğan iliklerinde olan gs taraftarlığı ile FB hınç almaya çalışmıştır. bu adamda ne var anlamadım federasyonun her işin altında bu adam var..gün gelecek bir savcıda bunları sorgulayacak.....
    Cevapla
  • Birol ER 12 yıl önce Şikayet Et
    ali demir bey. TFF başkanı hangi formayla resim çektirdi? hangi takımın taraftarı (ve bildiğim kadarıyla üyesi?)
    Cevapla
  • detay 12 yıl önce Şikayet Et
    jet yanıt bu mu?. tff fenerbahçenin ifadelerine bu kadar yazıyla cevap verdiyse çok jet yanıt olmuş ki başka birşey diyememiş. tffnin resmen iki yöneticisi suçlanıyor fakat sadece uefaya itiraz yapılmıştır diyor, kendi yöneticisin koruyamıyor. fenerli yöneticilerere herhangi bir cezai işlem yok. fenerli yöneciler sürekli suçlasın tff hiç birşey yap(a)masın... böylece tffnin hangi takımın arkasında durduğu bir kez daha meydana çıkıyor.
    Cevapla
  • Ali Demir 12 yıl önce Şikayet Et
    CAS dan gelen resmi Belgeler. Ali koçun söylediği avukatın okuduğu belgeler cas dan gelen uefanın resmi savunma belgeleridir.neyi yalanlıyorsunuz.çok dürüst olsaydınız gs li adamı görevlendirmezdiniz.ya siz ya uefa yalan söylüyor.hadi çıkın işin içinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle