Şiddet Yasası'ndaki değişiklik kabul edildi

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması hakkındaki kanun teklifi Adalet Komisyonu’nda kabul edildi.

Şiddet Yasası'ndaki değişiklik kabul edildi
Şiddet Yasası'ndaki değişiklik kabul edildi
GİRİŞ 22.11.2011 18:37 GÜNCELLEME 22.11.2011 18:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mevcut kanunun 1. Maddesi 10 ve 11 fıkraları birleştirilerek tek fıkraya düşürüldü. Yeni düzenleme şöyle: "Bu maddede tanımlanan suçların bir suç işleme kararının icrası kapsamında değişik zamanlarda birden fazla işlenmesi halinde bunlardan en ağır cezayı gerektiren fiilden dolayı verilecek ceza dörtte birinden dörtte üçüne kadar artırılarak tek cezaya dönüştürülür."

Yeni eklenen 11 fıkra ise şöyle: "Bu maddede tanımlanan suçlardan dolayı cezaya mahkumiyet halinde, kişi hakkında ayrıca Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesi hükümlerine göre, spor kulüplerinde, federasyonlarda, bünyesinde sportif faaliyet icra edilen tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan yasaklanması hükmolunur."

YORUMLAR 10
  • Allahın Aslanı 12 yıl önce Şikayet Et
    LUT KAVMİNDEN AŞAĞI TOPLULUK BU OLSA GEREK. Millet menfaatine bir tek konuda bir araya gelemeyen,Edep,haya kavramlarını tamamen kaybetmiş yok sayan,ar damarı çatlamış,haramı ve günahı kendine prensip edinmiş 550 kişi bir araya gelince böyle bir günah topluluğu oluşuyor demekki.And olsun Lut kavminin insanları bunlardan daha şerefliydiler.
    Cevapla
  • futuvvet 12 yıl önce Şikayet Et
    ??????????. Türkiye'de futbolu bitirme yasası.
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 12 yıl önce Şikayet Et
    Hapistekiler yarın salınır. Şike soruşturmasından dolayı tutuklu olanlar yarın salınır bu durumda. yani cumhurbaşkanın yasayı onaylamasından sonra.
    Cevapla
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    altı ay sonra. bir daha değişmesin.. Çıkar-değiştir, Çıkar-değiştir... nereye varacak sonu..
    Cevapla
  • mert kara 12 yıl önce Şikayet Et
    Yasa çok ağırmış yeni farketmişler hesapta. Sayın başbakan bile uyarmış ağır değil mi diye... Şu tutuklu yöneticiler alt sırlardan olsaydı, yada başka bir yasa başka bir normal vatandaş için değiştirilir miydi? Bu konuda bilgi ve gündem kirliliği yapılarak kılıf uydurulmaya çalışıldı. Tıpkı bedelli konusunda olduğu gibi ortaya atılıyor medyaya çelik çomak oynatıp milletin kafası karıştırılıyor nabız yoklanıyor zemin hazırlanıyor ve yasa çıkmış.... vicdani red de hukümet kanadından gündeme getirildi ne olur bakalım bir zaman sonra...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle