'Yeni bir yenilgiyi kaldırma lüksümüz yoktu'

Beko Basketbol Ligi'nde oynanan maçta Tofaş'ı 96-85 yenen Banvitspor'un başantrenörü Orhun Ene, ''Yeni bir yenilgiyi kaldırma lüksümüz yoktu'' dedi.

'Yeni bir yenilgiyi kaldırma lüksümüz yoktu'
'Yeni bir yenilgiyi kaldırma lüksümüz yoktu'
GİRİŞ 13.11.2011 11:49 GÜNCELLEME 13.11.2011 11:49

Lige, Galatasaray Medical Park ve Anadolu Efes gibi iki güçlü rakibe deplasmanda, Pınar Karşıyaka'ya ise Bandırma'da yenilerek başladıklarını vurgulayan Ene, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

''Galatasaray Medical Park veya Anadolu Efes maçlarından birini kazanabileceğimizi düşünüyorduk ama olmadı. Pınar Karşıyaka maçını da kaybetmemeliydik. Kısacası, geçen yılların aksine lige iyi bir başlangıç yapamadık.''

Tofaş'ın lige iyi bir başlangıç yaptığını ve derin bir kadrosunun bulunduğunu vurgulayan Ene, ''Bandırma'ya da formda ve kendilerine güvenli olarak gelmişlerdi. Zaman zaman oyunumuzda kopukluklar olsa da, maçı kazanmayı başardık. Hücum ribaundlarında çok top kaybetmesek, maçı daha rahat kazanabilirdik. Savunmamız da istediğimiz düzeyde değildi. Bu maçta yeni bir yenilgiyi kaldırma lüksümüz yoktu. Kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

AA