GS'de kaleci krizi yine hortladı

Karabükspor 1-1 Galatasaray Galatasaray 3-1 Samsunspor İdmanda barış rüzgarları Yeni transfer Muslera cezalı, Ufuk gözden düştü, Aykut ise sakat.

GS'de kaleci krizi yine hortladı
GS'de kaleci krizi yine hortladı
GİRİŞ 23.09.2011 09:49 GÜNCELLEME 23.09.2011 08:06

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan G.Saray'da "1 numara" krizi baş gösterdi. Geçen sezon başarısız bir grafik sergilediği için gönderilen Zapata'nın yerine büyük umutlarla İtalya'nın Lazio takımından transfer edilen Copa Amerika şampiyonu Uruguay'ın kalecisi Muslera, hayal kırıklığı yaşatmayı sürdürüyor. Yediği hatalı gollerin yanı sıra Karabük maçında hatalı çıkış yaptığı ve gördüğü kırmızı karttan dolayı eleştirilen Muslera, camiada erken tartışılmaya başlandı. 5 yıl için 20 milyon euro gibi yüksek bir maliyetle kulübe kazandırılan Muslera, iyileşse bile cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Aykut 11'e Eray kulübeye

Muslera'nın yerine oyuna giren Ufuk ise kötü performansı nedeniyle gözden düştü. Geçen hafta adı kavgaya karışan genç kaleci, Terim'in kendisini affetmesine rağmen bu şansını iyi kullanamadı. Tecrübeli hoca, "Bazı futbolcular verilen forma şansını değerlendiremiyorsa, kaderine razı olacak" diyerek başta Ufuk olmak üzere birçok oyuncuyu kafasından sildiğini söyledi. Aykut'u elinden bir sakatlığı olmasına rağmen Eskişehirspor maçında ilk 11'de düşünen Terim'in, yedek kaleci olarak da yurt dışı kamplarında yakında ilgilendiği genç Eray İşcan'ı kadroya alması bekleniyor.

(fotomaç)