Fener'in avukatı: UEFA Fener'e şaşırdı

Avukat Özkurt, BBC'ye verdiği demeçte, F.Bahçe'nin durumunu anlattıklarında Avrupa Kulüpler Birliği'nin şoke olduğunu söyledi

Fener'in avukatı: UEFA Fener'e şaşırdı
Fener'in avukatı: UEFA Fener'e şaşırdı
GİRİŞ 07.09.2011 08:32 GÜNCELLEME 07.09.2011 08:32

‘Avrupa şaşırdı’

Fenerbahçe'nin, UEFA ve TFF'ye karşı CAS'ta açtığı dava üzerine çalışan avukat Emin Özkurt, BBC'ye konuştu. "Hukukun temel ilkeleri çiğneniyor" diyen Özkurt, "Fenerbahçe hakkında ortaya atılanlar sadece iddia. Dava, Türkiye'de görülüyor ve Şampiyonlar Ligi'nden men edilmemize temel oluşturabilecek karar verilmedi. Biz hâlâ Türkiye'nin şampiyonuyuz" diye konuştu.

Avrupa Kulüpler Birliği'nde de lobi oluşturduklarını ifade eden Özkurt "Bu davayı diğer kulüplere açıkladığımızda şoke oldular. Zira onlar bu hikayenin sadece bir tarafını biliyorlardı. Şimdi durumumuzu anlıyorlar" dedi.

Özkurt, bir grubu 5 takıma çıkarmalarının da çözüm olacağı yönünde UEFA'ya tavsiyede bulunduklarını belirtirken, Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi dışında tutulmaya devam edilmesi halinde 45 milyon euroluk tazminat davasının sonuçlanması için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi. BBC'nin verdiği haberde ayrıca UEFA'nın ve TFF'nin, Fenerbahçe'yi, Şampiyonlar Ligi'ne dahil edeceği bir karar vermesi için bugün TSİ 01:00'a kadar süresinin olduğu iddia edildi.

(milliyet)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL