Emanuel Eboue Galatasaray'da!

Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği Emmanuel Eboue transferinde mutlu sona ulaştı. Resmi sözleşmeyi imzalayacak Emmanuel Eboue İstanbul'a geldi.

Emanuel Eboue Galatasaray'da!
Emanuel Eboue Galatasaray'da!
GİRİŞ 16.08.2011 07:05 GÜNCELLEME 15.08.2011 19:56

Galatasaray, Fatih Terim’in jokeri Eboue’nin transferini bitirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, dün akşam İstanbul’a gelen Fildişi Sahili yıldız için Arsenal’e 3.5 milyon euro ödeyecek Cim-Bom, Teknik Direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği savunma oyuncusu Emmanuel Eboue’yi renklerine bağladı.

Savunmanın yanı sıra orta sahada da görev yapan ve Terim’in joker olarak gördüğü Fildişi Sahilli futbolcu dün İstanbul’a geldi. Arsenal’den transfer edilen tecrübeli futbolcuyu, Atatürk Havalimanı’nda Galatasaray Futbol Takımı Menajeri Cenk Ergun karşıladı. Eboue havalimanından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçti. Sağlık kontrolünden geçecek olan yıldız oyuncunun bu akşam ya da yarın Yunanistan kampına katılacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncu için görüşmelere başladığını da dün Borsa’ya bildirdi. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal’ın, yürüttüğü çalışmalar sonunda Arsenal’le her konuda anlaşma sağlandı. Cim-Bom, İngiliz ekibine bonservis için 3.5 milyon euro ödeyecek. Üç yıllık anlaşma yapılan Eboue’ye ise yıllık 2 milyon euro verilecek.

AA