Karabükspor Shelton ile imzaladı

Kardemir DÇ. Karabükspor, Jamaika Milli Takımı'nda oynayan Shelton ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Karabükspor Shelton ile imzaladı
Karabükspor Shelton ile imzaladı
GİRİŞ 04.08.2011 16:24 GÜNCELLEME 04.08.2011 16:23

Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Balaban, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ziya Alak'ın hazır bulunduğu imza töreninde, Jamaikalı Luton Shelton, kendisini iki yıllık Karabükspor'lu yapan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, bonservis bedeli ile tecrübeli futbolcuya iki yıllık sözleşme yaptıklarını kaydederek, "Yabancı transferimizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Santrafor mevkiinde oynuyor. Norveç ligi takımlarından Valerenga'dan transfer ettik. Kendisine hoşgeldin diyorum. Karabük'e, Türk futboluna kazandırdığımız için mutluyuz. İnşallah Karabük futboluna büyük katkıları olur. Sakatsız bir sezon geçirmesini diliyorum. Uzun zamandır bunun için uğraşıyorduk. Menajeri ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma herkese teşekkür ediyorum. Karabükspor camiasına hayırlı olur. İki yıllık anlaşma yaptık. Bonservis bedelini ödeyerek transfer yaptık. Bugün idmanlara başlayamıyor. Çin ve Jamaika ile maçı var. Önümüzdeki hafta Çin'de hazırlık maçı yapacaklar" dedi.

Başka transfer çalışmasının olup olmayacağı sorulması üzerine Başkan Şahin, "Çalışmalarımız var. Takımımız yurt dışı kampından sonra ilk defa toplanıyor. Teknik heyetle görüşerek transfer gerekiyorsa yapacağız. Diego ile yolları ayırmadık. Bir belirsizlik var onu aşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Karabük şehrini ve insanlarını çok sevdiğini belirten tecrübeli futbolcu Shelton ise şunları söyledi:

"Türk ligini yakından takip ediyorum. Bu ligde oynamaktan gurur duyuyorum. Dünyanın en iyi 5-6 liginden biri diye düşünüyorum. Elimden geldiğince yararlı olmayı düşünüyorum. Takımın en ileri gitmesi için elimden geleni yapacağım. Karabükspor'un geçen sene ligi 9. sırada bitirmesi büyük bir başarıdır. Ben de bu yıl Karabükspor için gol atmayı hedefliyorum. Karabük'ün plaka numarası olan 78 numaralı formayı giymem de benim için önem arz etti. Formanın hakkını vermek için mücadele edeceğim"