Volkan Ballı görevinden ayrıldı

Orduspor Sportif Direktörlüğe getirilen Volkan Ballı, görevinden ayrıldığını bildirdi.

Volkan Ballı görevinden ayrıldı
Volkan Ballı görevinden ayrıldı
GİRİŞ 04.08.2011 10:45 GÜNCELLEME 04.08.2011 10:45

Ballı, yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe İdari Menajerlik görevinin ardından yaklaşık 2 ay önce Orduspor'da Sportif Direktörlük görevine başladığını hatırlattı.

''Fark ettim ki, bu camia için yapmak istediklerim ile Orduspor'un imkanları ve öncelikleri, her iki tarafın büyük iyi niyetine rağmen buluşamayacak'' ifadesini kullanan Ballı, şunları kaydetti:

''Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe camiası altında büyük bir tutkuyla ve şerefle sürdürdüğüm İdari Menajerlik görevimin ardından, yaklaşık 2 ay kadar önce Süper Lig'e yeni terfi etmiş olan Orduspor'da Sportif Direktör olarak göreve başlamıştım. Orduspor yönetiminin her kademesine ve özellikle de Ordu halkına, şahsıma ve kariyerime göstermiş oldukları sevgi ve alaka için samimi teşekkürlerimi sunarım. Lakin geçtiğimiz 2 aylık süreçte fark ettim ki, bu camia için yapmak istediklerim ile Orduspor'un imkanları ve öncelikleri, her iki tarafın büyük iyi niyetine rağmen buluşamayacak. Bana ve kariyerime güvenen hiç kimsede hayal kırıklığı yaşatmak istemediğim için ve kısa sürede çok sevdiğim Orduspor camiasının rahat çalışabilmesine imkan tanıyabilmek için sezon henüz başlamadan görevimden istifa ediyorum. Herkese ve özellikle de Ordu halkına içten sevgilerimi sunuyorum.''

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ballı ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshettiklerini söyledi.

Şike soruşturması nedeniyle Kulüplerin gelecek gelirlerin henüz belli olmadığını belirten Türkmen, Kulübün maddi durumunun belirsizliği ve Ballı'nın ücretinin yüksek olması nedeniyle Volkan Ballı ile yollarını karşılıklı olarak ayırdıklarını kaydetti.

AA