Fener ünlü yıldızlarına kapıyı gösterdi

Şike depreminin artçı sarsıntısı Fenerbahçe'de amatör şubeleri vururken, kulüp dünyaca ünlü pek çok yıldızına "kendinize kulüp bulun, gidin" dedi,

Fener ünlü yıldızlarına kapıyı gösterdi
Fener ünlü yıldızlarına kapıyı gösterdi
GİRİŞ 23.07.2011 10:42 GÜNCELLEME 23.07.2011 10:42

Menajer Didem Akın, son 10 yılda şampiyonluklara ambargo koyan takımın Türk yıldızlarından Nevriye Yılmaz, Birsel Vardarlı ve Esmeral Tunçluer’i çağırarak, “Hesapta olmayan gelişmeler nedeniyle, sözleşmelerinizde yer alan taahhütlerimizi yerine getiremeyeceğiz. Bundan böyle yolumuza gençlerle devam edeceğiz. Kendinize kulüp bulun” dedi.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan bilgilere göre, takımın dünyaca ünlü yabancı yıldızları Angel McCoughtry ve Penny Taylor’a da aynı kararın iletilip, en kısa sürede yolların ayrılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun aldığı bu karar sponsoru olmayan diğer amatör branşları da etkileyecek. Atletizm, kürek, yüzme, boks, masa tenisi ve yelken şubelerinde de küçülmeye gidilerek, Fenerbahçe’nin bu branşlarda Türkiye ve Avrupa şampiyonluklarına oynamalarını sağlayan önemli sporculara, “Kendinize kulüp bulun” denilecek.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için Fenerbahçe küçülme kararı aldı başlıklı haberimize göz atabilirsiniz...

(Haber 7)