Orduspor'lu Banahene'ye vize çıkmadı

Hollanda, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Gana Premier Lig takımlarından Berekum Chelsea'den transfer ettiği Emmanuel Banahene Osei'ye vize vermedi.

Orduspor'lu Banahene'ye vize çıkmadı
Orduspor'lu Banahene'ye vize çıkmadı
GİRİŞ 21.07.2011 15:42 GÜNCELLEME 21.07.2011 15:42

Gana'dan ilk önce Türkiye'ye giriş yapan ve Orduspor ile sözleşme imzalayan Emmanuel Banahene Osei'nin takımın Hollanda kampına katılmak üzere Hollanda Büyükelçiliği'ne yaptığı başvuru kabul edilmedi. Gana, Fildişi Sahilleri, Nijerya gibi ülkelere vize uygulayan Hollanda, Banahene Osei'ye Schengen vizesi vermedi. Vize alamayan Banahene Osei, çalışmalarını Ordu'da yapmak zorunda kaldı. Altyapı antrenörü Turgut Kır'ın nezareti altında çalışmalarını A2 takımıyla sürdüren Osei, takım arkadaşları ile 10 gün sonra bir araya gelebilecek.

Orduspor altyapı antrenörü Turgut Kır, Banahene Osei'nin takımdan geri kalmaması için antrenmanlarını Ordu'da yaptığını belirterek, "Teknik direktör Metin Diyadin hocanın verdiği programı uygulayarak Banahene Osei'ye gerekli yüklemeleri yapıyoruz. 4 gündür beraberiz. Bugüne kadarki gözlemimize göre Banahene Osei, özellikleri olan, top tekniği oldukça mükemmel bir oyuncu. Takıma faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.