Orduspor'dan bir transfer daha!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Kardemir Karabükspor'dan Hakan Özmert ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Orduspor'dan bir transfer daha!
Orduspor'dan bir transfer daha!
GİRİŞ 20.07.2011 13:42 GÜNCELLEME 20.07.2011 13:42

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, söz konucu futbolcu ile daha önce prensipte anlaşmaya varıldığı ve dün itibariyle resmi imzanın atıldığı belirtildi.

Söz konusu oyuncunun mor beyazlı ekibe 2 yıllığına dahil olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Orduspor Profesyonel Futbol A Takımı'na yeni bir isim daha katıldı. Orduspor olarak Kardemir Karabükspor'un orta saha oyuncusu Hakan Özmert ile 2 yıllığına anlaşma sağladık. Hakan Özmert gün içerisinde yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda kampında bulunan takıma dahil olacaktır. Bu transfer camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.''

Fransa'nın Nantes kentinde dünyaya gelen Hakan Özmert, FC Nantes Kulübü'nün altyapısında başladığı futbola ailesinin Türkiye'ye dönmesi sonrasında Sakaryaspor'da devam etti.

Özmert, 2005-2006 futbol sezonunda Karşıyaka, 2006-2007 futbol sezonunda ise Antalyspor'da forma giydi. 2010-2011 futbol sezonunda Kardemir Karabükspor takımı kadrosunda yer alan Özmert, son olarak Orduspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.