Bild: Özil'in babası menajeri kovdu

Bild gazetesi, İspanya'nın Real Madrid takımında oynayan Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'in, İran kökenli menajer Reza Fazeli'nin işine son verdiğini yazdı.

Bild: Özil'in babası menajeri kovdu
Bild: Özil'in babası menajeri kovdu
GİRİŞ 12.07.2011 14:53 GÜNCELLEME 12.07.2011 11:57

Gazetenin haberinde, Mustafa Özil'in, söz konusu kararı Cumartesi günü ani bir şekilde vererek Fazeli'nin sözleşmesini fesh ettiği ve kendisinin menajer olarak görev yapacağı belirtildi.

Mesut'un yanı sıra, Real Madrid'e transfer olan Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in de menajerliğini yapan Fazeli, gazeteye yaptığı açıklamada, kararın kendisi için sürpriz olduğunu ifade ederek, "Kararın aniden verilmesi insan olarak beni çok etkiledi. Babası tek başına bunu yapmak istiyor. Mesut ve ben, bunu kabul etmek zorundayız. Onunla arkadaşlığımız bundan sonra da devam edecek. Ona, her şeyin istediği gibi olmasını diliyorum" diye konuştu.

Mustafa Özil ise oğlu Mesut ile ilgili önemli kararlarda hep yanında olduğunu ve bunun doğru bir davranış olduğunu savunarak, "En önemli kişi olarak hep Mesut'un yanındaydım" dedi.

Özil, oğlu Mesut'un 2005 yılında Bundesliga takımlarından Schalke 04 ile yaptığı transfer görüşmelerine katılmıştı.

Haberde ayrıca, FİFA'nın kurallarına göre, bir futbolcunun akrabasının, lisans olmadan da söz konusu futbolcuya danışmanlık yapma hakkı olduğuna işaret edildi.

Fazeli, Mesut'un 17 yaşından beri menajerliğini yapıyordu.

AA