Fenerbahçe'ye Belçika'da PKK şoku!

Fenerbahçe'nin 15-16 Temmuz tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapmayı planladığı hazırlık maçları tehlikeye girdi...

Fenerbahçe'ye Belçika'da PKK şoku!
Fenerbahçe'ye Belçika'da PKK şoku!
GİRİŞ 27.06.2011 12:00 GÜNCELLEME 27.06.2011 12:00

Fenerbahçe'ye Belçika'da PKK şoku!

Fenerbahçe'nin temmuz ayı ortasında Belçika'da katılacağı özel turnuva, terör örgütünün provokasyonu sebebiyle iptal edilebilir. Fenerbahçe'nin 15-16 Temmuz tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapmayı planladığı hazırlık maçları zora girdi.

Yeni sezon hazırlıklarına yeni transferleriyle İstanbul'da cuma günü başlayacak olan sarı-lacivertliler, çalışmalarının ilk bölümünü Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde yapacak. Fenerbahçe daha sonra 7-14 Temmuz tarihleri arasında Düzce'de yeni yapılan Topuk Yaylası Tesisleri'nde ikinci kamp dönemine geçecek. 15-16 Temmuz'da ise sarı-lacivertlilerin de katılacağı Belçika'da düzenlenecek Brüksel Turnuvası başlayacak.

POLİS ENDİŞEYE KAPILDI

Turnuvada Fenerbahçe'nin oynayacağı iki maç Belçika polisini endişelendirdi. Belçika'nın Anderlecht ve Standard Liege ile Hollanda'nın Twente takımlarının da yer alacağı turnuvada King Baudouin Stadı'nda Standard Liege ve Anderlecht ile karşılaşması planlanan Fenerbahçe'nin maçları için olay istihbaratları geliyor.

GEÇEN HAFTA OLAY ÇIKTI

Belçika'da geçen hafta bir konser sonrası terör örgütü sempatizanları ile polis arasında çıkan olaylar nedeniyle bu ihbarları ciddiye alan Belçika polisi, Fenerbahçe'nin katılacağı turnuvada benzer olaylar yaşanması tehlikesine engel olmak için turnuvanın iptal edilebileceğini Anderlecht'e bildirdi...

(sabah-Deniz Derinsu)