Terim'in Mehmet Batdal kararı

Geçtiğimiz sezonu Konyaspor'da kiralık olarak geçiren genç golcü Mehmet Batdal'ın Galatasaray'daki geleceği de belli olmaya başladı.

Terim'in Mehmet Batdal kararı
Terim'in Mehmet Batdal kararı
GİRİŞ 19.06.2011 00:44 GÜNCELLEME 18.06.2011 13:05

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken; teknik direktör Fatih Terim diğer bir yandan da takımda kalacak oyuncuları belirlemeye başladı.

Yabancı futbolculardan Baros, Culio ve Pino'yu takımda tutmak isteyen Terim, yerli futbolculardan ise Ayhan, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş ve Aydın Yılmaz konusunda ise henüz karar aşamasında...

Bu isimlerin yanı sıra Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ın kaderleri de belli oldu. Geçen sezon Bucaspor'dan transfer edilen ve direkt olarak Konyaspor'a kiralık olarak yollanan Musa Çağıran, 27 Haziran'da başlayacak olan çalışmalara katılacak. Bir süre Galatasaray ile antrenmanlara devam edecek olan Musa, daha sonra ise gelen teklifler doğrultusunda bir başka takıma kiralık olarak yollanacak.

Sürpriz bir gelişme ise Mehmet Batdal cephesinde yaşanıyor. Şu anda Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan ile birlikte Antalya'da olan Mehmet Batdal, 27 Haziran'da yeniden Florya Metin Oktay Tesisleri'nden içeri girecek.

Geçen sezon Galatasaray'ın Karpaty Lviv ile oynadığı maçta şansız bir şekilde sakatlanan ve daha sonra da Konyaspor'a kiralık olarak verilen Mehmet Batdal, Fatih Terim'in takımına geçmesinin ardından Terim ile bir görüşme yaptı. Batdal'ı en azından hazırlık kampına götürecek olan Fatih Terim, performansa göre genç oyuncunun kaderini belirleyecek.

27 Haziran'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan Mehmet Batdal'in talipleri ise her geçen gün artıyor. Samsunspor ve Eskişehirspor'un ardından Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu da Mehmet Batdal'ın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

WEBASLAN