TFF'nin Arda Turan şaşkınlığı

Milli Takımın, Belçika ile oynadığı ve 1-1 sona eren futbol karşılaşmasının ardından, TFF'nin sitesine girenler sürprizle karşılaştı.

TFF'nin Arda Turan şaşkınlığı
TFF'nin Arda Turan şaşkınlığı
GİRİŞ 04.06.2011 09:34 GÜNCELLEME 04.06.2011 01:02

Milli Takımın, Belçika ile oynadığı ve 1-1 sona eren futbol karşılaşmasının ardından, maçla ilgili olarak değerlendirmeleri öğrenmek için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesine giren vatandaşlar sürprizle karşılaştı.

TFF'nin internet sitesini hazırlayan görevliler, maçın heyecanına kapılarak milli takımın 22. dakikada Burak Yılmaz'la bulduğu golü, golün asistini yapan Arda'ya yazdı.

TFF'nin internet sitesinde ilk sırada yeralan Belçika-Türkiye karşılaşması ile ilgili değerlendirme şöyle; "A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki altıncı maçında Belçika ile 1-1 berabere kaldı. Belçika'nın Brüksel şehrindeki Roi Baudouin Stadı'nda oynanan karşılaşmada Belçika, 4. dakikada Ogunjimi kaydederken, Milli Takımımızın golünü 22. dakikada Arda kaydetti. Karşılaşmanın 74. dakikasında Belçika adına verilen penaltı atışını Witsel auta gönderdi."