Yattara ağlaya ağlaya gitti!

Trabzonspor Kaptanı İbrahima Yattara ağlaya ağlaya gitti Kalbim burada kalacak dedi. Yattara'nın vedası hüzünlü oldu...

Yattara ağlaya ağlaya gitti!
Yattara ağlaya ağlaya gitti!
GİRİŞ 25.05.2011 10:07 GÜNCELLEME 25.05.2011 10:07

Gözyaşında saklı!

Hasan Üçüncü ve arkadaşlarına sarılarak ağlayan Yattara, daha sonra koşarak güvenlik kontrolünden geçti ve ardına bakmadan içeri girdi.

Trabzonspor’un sözleşme yenilemediği Kaptan İbrahim Yattara dün gözyaşları içerisinde kentten ayrıldı. Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımıyla anlaşan Gineli oyuncu, dün Trabzon’dan ayrılırken, havalimanında hıçkırarak ağladı.

Mukavelesinin sona ermesiyle bordo-mavililerle bağlarının koparan Ibrahima Yattara, dün Trabzon’a veda etti. Karadeniz ekibinde 8 yıldır oynayan Gineli oyuncuyu havalimanında en yakın futbolcu arkadaşlarından Hasan Üçüncü ile birlikte 4 kişi uğurladı. Üzerinde Türk bayrağı bulunan ve Türkiye yazan kırmızı-beyaz bir t-shirt giyen Yattara’yı hiçbir yönetici veya bir dönem kendisine kucak açan taraftarların uğurlamaması dikkat çekti.

8 yıldır giydiği bordo-mavili formayı öpen Yattara, “Hiç bir zaman başka bir takımı bu kadar sevmeyeceğim. Gidiyorum ama kalbim burada olacak” diye konuştu. Yattara, güvenlik kontrolünden geçmeden önce arkadaşlarıyla vedalaşırken de gözyaşlarına hakim olamadı.

Hasan Üçüncü’ye sarılarak hıçkırarak ağlamaya başlayan Yattara, uzun süre gözyaşı döktü. Bu sırada Yattara’yla birlikte havalimanında bulunan diğer arkadaşları da onun ağlamasına katıldı.