Alex, Emniyet'e bir yıllık imza attı

F.Bahçe kaptanı Alex'in Türk vatandaşlığına geçme sürecinde pürüzler çıktı. Alex de çareyi Emniyet Müdürlüğü'nde aradı ve geçici çözüm üretildi.

Alex, Emniyet'e bir yıllık imza attı
Alex, Emniyet'e bir yıllık imza attı
GİRİŞ 18.05.2011 08:27 GÜNCELLEME 18.05.2011 08:27

Devrim Tosunoğlu'nun haberi

Sambacı geçen hafta Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, oturma izni için başvuruda bulundu. Önceki gün de eşi ve üç çocuğuyla tekrar gidip işlemleri tamamladı.

Kaptan, polis şeflerine kendi ülkesindeki prosedürler nedeniyle Türk vatandaşlığına geçemediğini anlattı. Brezilya yasalarından kaynaklanan sorunu aşmak için Brezilya Konsolosluğu ile en kısa zamanda temasa geçeceğini söyleyen Alex, 'Brezilya vatandaşı olan birinin aynı dili konuşan Portekiz gibi ülkelerin vatandaşlığına geçişine kolayca izin veriliyor. Ancak farklı bir ülkenin vatandaşlığına geçmek için bürokratik engeller çıkıyor' diye dert yandı.

BEŞİKTAŞ İYİ TAKIM KURDU

Emniyeteki işlemleri bir saat süren Alex, bu sırada Beşiktaşlı olan Yabancılar Şube Müdürü Ali Çelen'le sohbet etti. Sambacı, sohbet sırasında Çelen'e 'Beşiktaş  iyi bir takım kurdu. Seneye başarılı sonuçlar alır' dedi. Alex, Sivasspor maçını alarak şampiyon olmak istediklerini de bir kez daha vurguladı. 

Polisler nöbeti bıraktı imza sırasına girdi

Alex ikamet tezkerelerini aldıktan sonra emniyetin bahçesine indi. Vatandaşlar 'I love you' tezahüratları eşliğinde Alex'le fotoğraf çektirdi. Polisler bir süre uzaktan bu tabloyu izledikten sonra daha fazla dayanamayıp Alex'le fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.

Beşiktaşlı müdürün oğlu Fener'de oynuyor

MÜDÜR Ali Çelen, Alex'e F.Bahçe U17 takımında forma giyen oğlu Erkan Çelen'den bahsetti. Kaptan, 'Ali Çelen'e sevgilerle' yazdığı imzalı formayı emniyet müdürüne verdi.

Akşam