Bank Asya Play-Off maçları belli oldu

Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belli olacağı play-off karşılaşmaları ve final maçının programı belli oldu.

Bank Asya Play-Off maçları belli oldu
Bank Asya Play-Off maçları belli oldu
GİRİŞ 17.05.2011 00:20 GÜNCELLEME 17.05.2011 00:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off maçları, 23 ile 26 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Tarafsız sahada yapılacak final maçı ise 29 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, bu sezon başlatılan uygulama kapsamında, ligi normal sezonda 3. sırada bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile lig altıncısı Tavşanlı Linyitspor, çift maçlı eleme turu oynayacak. İlk maç Tavşanlı Linyitspor'un sahasında, karşılaşmanın rövanşı Gaziantep'te yapılacak. Turu geçen takım 29 Mayıs'taki finalde oynamaya hak kazanacak.

Diğer eşleşmede ise Bank Asya 1. Lig dördüncüsü Çaykur Rizespor ile beşincisi Orduspor karşı karşıya gelecek. İlk maç Ordu'da, rövanş ise Rize'de oynanacak. Bu turun galibi diğer finalist olacak.

Karşılaşmaların programı şöyle:

23 Mayıs Pazartesi:

16.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Gaziantep B.Ş. Belediyespor (Dumlupınar)

20.00 Orduspor-Çaykur Rizespor (19 Eylül)

26 Mayıs Perşembe:

17.00 Gaziantep B.Ş. Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Kamil Ocak)

20.00 Çaykur Rizespor-Orduspor (Yeni Rize Şehir)

29 Mayıs Pazar:

Tarafsız sahada final maçı

YORUMLAR 3
  • ali caner 12 yıl önce Şikayet Et
    program/zamanlama çok saçma. pazartesi ilk maç,perşembe ikinci maçlar..bence daha geniş bir zamana yayılabilirdi.böylece futbolseverlerde maçlara doyabilirdi...
    Cevapla
  • yakup ç. 12 yıl önce Şikayet Et
    sami aydın'a. madem araştırmadan söz ediyorsun biraz kendin araştır. yılların kamil ocak stadyumunun ne zaman ışıklandımalarını söktüler ki ışıksız kaldı....::)))
    Cevapla
  • Müslüm 12 yıl önce Şikayet Et
    Mac Saatleri... Ordu - Rize macları aksam oynanıyor ama G.antep bld-Tavsanlı macları mesai saati içinde ve gündüz Düşündürücü. Sanırım TFF Karadeniz takımı cıkarmak istiyor...
    Cevapla