Kasten kendi kalesine gol attı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor'la Kocaelispor karşılaştı. Maç 4-1 olduğu sırada Kocaelispor'lu Gökhan topu kendi ağlarına yolladı. Hem de ilginç bir gerekçeyle:

GİRİŞ 09.05.2011 07:29 GÜNCELLEME 09.05.2011 07:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçen yılın sonunda kayyuma devredilen Kocaelispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor'a konuk oldu.

Ev sahibi takım, dakikalar 73 gösterdiğinde skoru 4-1 yaptı, 77. dakikada oyuna giren Kocaelisporlu Gökhan Bozkaya da, 87'de kalecisinden topu alarak meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi.

Golle ilgili açıklama ise, Kocaelispor Kayyum Heyeti Başkanı Rafet Kırgız'dan geldi: '4-1' (41) Kocaeli plakası olduğu için, '4-1 bitmesin gibi' bir tepkisi herhalde ama...

Kırgız, futbolcularının bilerek kendi kalesine gol atmasının futbolda görülmemiş bir durum olduğunu belirterek, ''Çok çirkin, yanlış bir olay, üzüldük ama yapacak bir şey yok. Şu anda bunun kararını yönetim kurulu toplantısında vereceğiz. Kendi kalesine gol atmasının teknik direktörle bir ilgisi yok... Dünya futbolunda böyle bir şey yoktur... Ben 56 yaşındayım, böyle bir olayı hatırlamıyorum. Bu, affedilecek bir olay değil'' dedi.

"AFFEDİLECEK BİR HAREKET DEĞİL"
 
Futbolseverlerin Sivasspor'dan da tanıdığı Gökhan Bozkaya, Antalyaspor, Eskişehirspor, Malatyaspor ve Giresunspor formaları giydi.

Gökhan Bozkaya'dan böyle bir hareket beklemediğini ifade eden Kırgız, ''Aslında bugün, golleri çıkın, takımımın futbolundan memnunum. 4-1, 5-1, 6-1 olur, bu hareket affedilecek bir hareket değil. Sezon bitti, 14'ünde genel kurul var. Ben aday değilim, bundan sonra yaptırım uygulasanız ne olur? Yönetim olarak kınama cezası vereceğiz, böyle bir şey olamaz'' diye konuştu.

TARAFTARLAR GOLÜ GÖRMEDİ!

Öte yandan, maça getirildikleri Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerin camlarını kıran 500 kişilik taraftar grubu, Sakaryasporlu taraftarlara oturdukları koltukları fırlatınca 80. dakikada stat dışına alındı.

Kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösteren Kocaelisporlu taraftarlar, gazetecilere su şişeleri fırlattı.

YORUMLAR 8
  • MUSTAFA GÜLLÜ 12 yıl önce Şikayet Et
    sakarya 5 kocaeli 1. ev sahabi sakarya 4-1 öndeyken kocaelili futbolcu kendi kalesine atarak 5-1 yapmış
    Cevapla
  • dursun hoca 12 yıl önce Şikayet Et
    zavallılar. Futbolunda,futbolculuğunda,adamlığında,insanlığında tadı kaçmış,bunlar takım olsa nolur,taraftar olsa nolur,Türkiyede futbol cahillere bırakılmış bir uğraş,Avrupadaise tam tersi hafta sonu çoluk,çocuk için iyi bir eğlence,inşallah gelecek nesiller daha kültürlü ve seviyeli olurda Türk futboluna katkı sağlarlar,ne diyeyim yorum yapmaya bile değmez.
    Cevapla
  • Timur 12 yıl önce Şikayet Et
    sanıyorum. kocaeli 4-1 öndeyken sakaryalı kendi kalesine gol atıp durumu 5-1 yapmış yada tersi olmuşta olabilir. neticede bilerek kendi kalesine gol atanın bir futbolcu, futbolu değil başka şeylere kafa yoruyormuş netekim.
    Cevapla
  • muhittin oktay 12 yıl önce Şikayet Et
    Hodri Yandan. Hatıralar sarsada 4-1 yanımı 5 i 1 yerde taktım seviyorum karımı. ooooooooooooooooooooooooooooooo Tatangalar oley Tatangalar oley Tatangalar oleeeeeey
    Cevapla
  • jeopardy 12 yıl önce Şikayet Et
    -6 puan. eğer ki tuhaf adamlar takımın etrafında olmayıp ceza yememize sebep olmasalardı 6 puanımız gitmemiş olsaydı ve playoff a mücadele şansımız olsaydı bu maç bizim bu 3 kuruş almadan oynayan gençlerin azimleriyle tam tersine olurdu kesin. seneye inşallah daha düzgün başlangıç yapıp seri şekilde süper lige çıkacaktır körfezimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle