Fenerbahçe iki yıldızla anlaştı iddiası

İddiaya göre, Fenerbahçe uzun süredir transferleri için uğraş verdiği Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ve Karabüksporlu Emenike'de mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe iki yıldızla anlaştı iddiası
Fenerbahçe iki yıldızla anlaştı iddiası
GİRİŞ 30.04.2011 07:36 GÜNCELLEME 30.04.2011 07:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe bir yandan ligde şampiyonluğu kovalarken, diğer yandan da gelecek yılın kadrosunu büyük ölçüde belirledi.

Sarı-lacivertli kulübün, ilk olarak Eskişehirspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Öztürk ve Kardemir Karabükspor'un yıldızı Emanuel Emenike'nin transferlerine son noktayı koyduğu öğrenildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda bu iki oyuncu için uzun süredir temaslarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi'nin hem Eskişehirspor, hem de Kardemir Karabükspor kulüpleriyle el sıkıştığı ve iki oyuncunun lig biter bitmez resmi imzaları atacağı belirlendi.

kullan

Yönetimin kadroya katmak için yoğun çaba harcadığı gurbetçi oyuncu Tunay Torun konusunda ise büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Genç yıldızın tüm uğraşlara rağmen Hamburg'tan Hertha Berlin'e gitmesiyle eli boş kalan sarı-lacivertli kulübün, gurbetçi defterini şimdilik kapattığı kaydedildi.

kullan

Bilica ve Serkan yolcu

Bilica ve kaleci Serkan Kırıntılı ile de sezon sonunda yollarını kesinlikle ayıracak olan Fenerbahçe, Daniel Güiza'nın yerine de dünyaca ünlü bir santrfor getirme kararı aldı. İspanyol oyuncuyu elden çıkarmak için şimdiden çeşitli kulüplerle temas halinde olan sarı-lacivertli yönetimin, bu oyuncunun menajerine de gerekli talimatları verdiği kaydedildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Cristian konusunda ise büyük bir kararsızlık yaşadığı ve sezon sonunu beklediği belirtildi. Yabancı kontenjanı nedeniyle orta sahada yerli isimlere ağırlık vermeyi planlayan Kocaman'ın, Trabzonsporlu Selçuk İnan konusunda olumlu bir gelişme yaşanması halinde Cristian ile de yollarını ayıracak.

(Milliyet)

YORUMLAR 1
  • Bünyamin Gündoğdu 12 yıl önce Şikayet Et
    Atakan can. sen de biliyosun işte bu tarz haberlerin neden yapıldığını
    Cevapla