Arda Turan: A.Madrid'e giderim

İspanya'dan teklif aldığını doğrulayan ve kararını açıklayan Arda Turan, bu yıl erken havlu attıkları şampüyonluk mücadelesinde ise gönlünden geçen takımı söyledi.

Arda Turan: A.Madrid'e giderim
Arda Turan: A.Madrid'e giderim
GİRİŞ 22.04.2011 03:30 GÜNCELLEME 22.04.2011 03:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, kulüplerin anlaşması durumunda Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda Atletico Madrid'e gidebileceğini belirtirken, şampiyonluk yarışında ise Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini söyledi.

NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Arda Turan, Atletico Madrid'den resmi teklif aldığını ifade ederek, "Bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak art niyetliliktir. Menajerim kulübe teklifi iletti. Öncelikle bu teklifin benim menfaatlerime ve Galatasaray'ın menfaatlerine uyması lazım. Ben Galatasaray'da oynuyorum. Buradan kaçmak, gitmek istiyor diye bir şey yok. Şundan dolayı hedefleriniz olabilir, büyük takımlarda oynamak istiyorsunuz, çalışırsak olabilir diyorum. Öncelik her zaman Galatasaray
Kulübü'ndedir, Galatasaray'ın menfaatlerindedir" dedi.

Galatasaray'a küsmek, kırgın olmam gibi bir durumun olmadığını belirten Arda, "Beni sevenler çok üzüldü, beni yıpratan bu oldu. 6 aylık sakatlığım vardı, dönmek için çok uğraştık. Yapacak bir şeyim yok. Anlaşılırsa giderim Atletico Madrid'e... Öncelik Galatasaray'ın menfaatlerinde. Bunu zaman gösterecek. Avrupa'da oynamak istiyorum ve hedeflerimin doğrultusunda gitmek istiyorum. Burada yıprandığım aşikar. Arda mutsuz diyorlar ama Galatasaray taraftarı beni ıslıklarsa bu çok ağrıma gider. Çok uğraşıyorum Galatasaray için. Oturup düşünmek de bir şeydir. Tepkilerin şekli, oluşması ve söylemler üzücüydü. Galatasaray camiasında olması gereken bu değildi. Galatasaray'da alt kültürden geldik. Bir sıkıntı oluştu. Aynı gemideyiz. Gemide beraber batıyoruz. Gemiler deniz yüzünden değil bizim hatalarımız yüzünden battı" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUM"

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Arda Turan, "Dürüst olmak gerekirse Fenerbahçe'nin değil Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum. İkimiz de ezeli rakibiz. Fenerbahçe şampiyon olursa biz evden dışarı çıkamıyoruz. Biz şampiyon olduğumuzda da onlar çıkamıyor. Onun için Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum. Bir de Trabzonspor'da Selçuk oynuyor. O benim Manisaspor'dayken oda arkadaşımdı. Trabzon şampiyon olursa Selçuk'un dilinden de kurtulurum" dedi.

Arda, en beğendiği yerli oyuncunun Selçuk İnan, en beğendiği yabancı oyuncunun da Alex olduğunu söyledi. Arda, en çok birlikte oynamak istediği oyuncunun da Semih Şentürk olduğunu açıkladı.

İHA

YORUMLAR 6
  • Ahmet AYDIN 12 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN BUKADAR SAHİP ÇİKILIR ANLAMIŞ DEĞİLİZ;. BU GÜNE KADAR ÇOK SAYIDA TÜRK OYUNCU YURT DIŞINA GİTTİ.Hepsini unuttular esamisi bile okunmuyor.türkiyede bu kadar başarılı futbolcu var,Gol kralı olanlar avrupada bizi temsil edenler var.Türk asıllı futbolcuların başarısı avrupada yayılırken başarılarını elimizin tersiyle itiyoruz,ama ardaya geldimi,istatistikler alt-üst,gol kralı mı oldu,en yüksek transfer ücreti mi aldı,edirneden batıya mı geçti,avrupadan birkaç teklif mi aldı,en pahalı oyuncu ilan edilişinin sebebi kendisine 16 milyon euro teklif mi yapıldı?.hiç birisi değil.eee peki neden bu poh-pohlama?kim yürütüyor bu kampanyayı?.inşallah arda avrupaya transfer olur da ,önce gerçek değerini,sonra da arkasında gazeteci olmadan nasıl futbolcu olduğunu anlarız.bu sözlerim,ardaya değil onu poh-pohlayan spor yazarlarına..
    Cevapla
  • Ahmet AYDIN 12 yıl önce Şikayet Et
    ARDA CIĞIM,SENİN KAYBETTİĞİN YER GALATASARAY ALT KÜLTÜRÜNDEN YETİŞMİŞ OLMAN;. ONUN İÇİN TAM PROFESYONEL OLAMIYORSUN.vefa duygusu iyi bir meziyet ancak profesyonellikde futbolun olmaz sa olazlarının başında geliyor.profesyonel olamayanların avrupada neler çektiğini,ne zorluklarla karşılaştıklarını ümit özat'a sor.o fenerbehçeli diye sormazsın ama zararını sen çekersin.SANA BİR TAVSİYEM DAHA,galatasarayın arşivlerini karıştır,galatasaray alt kültüründen yetişip te,'HERŞEY GALATASARAY İÇİN' diyen ünlü futbolcuların akibetine bir bak,NE GÖRÜYORSAN,UNUTMA!.Ben sana galatasarayı harca demiyorum,profesyonel ol diyorum.Fenerbahçe şampiyon olunca sokağa çıkamama durumu,sadece futbolun oyun olduğunu anlamamış olmanla izah edebilirim.Biz FB olarak hakkıyla oynayamadığımızın,hata yaptığımız için smpiyon olamadığımızı düşünürüz.HERŞEYE RAĞMEN,ÜZÜNTÜLÜ OLMADIĞINI GÖRMEK,GÜLEBİLDİĞİNİ GÖRMEK GÜZELDİ sayın arda turan..
    Cevapla
  • serhat karabacak 12 yıl önce Şikayet Et
    İşte Fenerbahçenin farkı.. Bir Fenerbahçeli şampiyonluğa oynamadığı sezonda kalkıpta x takım şampiyon olsun y takım olmasın demez. Ben şampiyon olamıyorsam ne halleri varsa görsün der. Ama diğerleri Fenerbahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun der. Fark bu kadar basit.
    Cevapla
  • livefromchina 12 yıl önce Şikayet Et
    Dogru demis. Gemi batiyor ve batan gemiden ilk kacan da geminin kaptani..
    Cevapla
  • Sayginer 12 yıl önce Şikayet Et
    .... kendi sahanızda kaybediyorsunuz fenere dışarı çıkabiliyorsanız pekala fener şampiyon olduğunda da çıkabilirsiniz. hem bu sene kimse sizden şampiyon olmanızı beklemiyor ki. küme düşmeyin yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle