Liglerin en çok berabere kalan takımı

Tokatspor, şu anda Türkiye profesyonel futbol liglerinin en fazla berabere kalan takımı olarak göze çarpıyor.

Liglerin en çok berabere kalan takımı
Liglerin en çok berabere kalan takımı
GİRİŞ 14.04.2011 12:22 GÜNCELLEME 14.04.2011 12:22

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı 30 maçın 15'inden beraberlikle ayrılan Tokatspor, şu anda Türkiye profesyonel futbol liglerinin en fazla berabere kalan takımı olarak göze çarpıyor.

AA muhabirinin Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesindeki verilerden derlediği bilgilere göre, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, bu sezon şu ana kadar profesyonel futbol liglerinin en fazla beraberlik alan takımı olarak dikkati çekiyor.

Ligde yaptığı 30 maçın 8'inden galibiyetle, 15'inden beraberlikle, 7'sinden mağlubiyetle ayrılan ve topladığı 39 puanla 30. hafta sonunda grubunda 8'inci sırada yer alan Tokatspor, şu anda liglerin en fazla berabere kalan takımı konumunda. Adeta beraberliklere abone olan Tokatspor'u, 14 beraberlikle aynı grupta mücadele eden Türk Telekomspor izliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta sonunda en fazla berabere kalan takım, 10 beraberlikle Bursaspor oldu. Bank Asya 1. Lig'de ise en fazla berabere kalan takımlar sıralamasında ilk sırayı 27 maçta 13'er beraberlik alan Kayseri Erciyesspor ile Adanaspor aldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ise Beypazarı Şekerspor 30 maçta 12 beraberlik alarak grubunun en fazla berabere kalan takımı olarak dikkati çekti. Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 29 hafta sonunda Bingöl Belediyespor ve Ankara Demirspor'un 12'şer, 2. Grup'ta Orhangazispor, Batman Petrolspor ve Yeni İskenderunspor'un 11'er, 3. Grupta ise Kastamonuspor'un 12 beraberliği bulunuyor.

-TOKATSPOR'UN BERABERE KALDIĞI MAÇLAR-

Tokatspor, bu sezon şu ana dek sahasında 8, deplasmanda ise 7 beraberlik elde etti.

Bu sezon sahasında Türk Telekomspor, Belediye Vanspor, Elazığspor ile 0-0, 1461 Trabzon ve Pendikspor ile 2-2, Şanlıurfaspor, Pursaklarspor ve Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Tokatspor, deplasmanda ise Tarsus İdmanyurdu, Pendikspor, Türk Telekomspor ve Kocaelispor ile yaptığı maçlardan 1-1'lik, Balıkesirspor, Ofspor ve Konya Torku Şekerspor ile yaptığı maçlardan ise 2-2'lik skorlarla ayrıldı.

KAYNAK: AA