Trabzon, Al-Ittihad'a mağlup oldu GALERİ

Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımı ile oynadığı özel maçta mağlup oldu.

Trabzon,  Al-Ittihad'a mağlup oldu GALERİ
Trabzon, Al-Ittihad'a mağlup oldu GALERİ
GİRİŞ 25.03.2011 23:05 GÜNCELLEME 25.03.2011 23:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

 Al-Ittihad 3-1 Trabzonspor

Prens El-Faysal Stadı'nda yapılan ve Al-Ittihad takımının eski oyuncusu Ahmed Cemila'nın jübilesinin de yapıldığı maçta, Trabzonspor Bora, Serkan Balcı, Giray, Egemen, Cale, Alanzinho, Ceyhun, Colman, Piotr Brozek, Jaja ve Pawel Brozek 11'i ile sahaya çıktı.

İkinci yarıda oyuna Serkan'ın yerine Tayfun, Cale'nin yerine Mehmet Çakır, Colman'ın yerine ise Sezer girdi. Trabzonspor diğer değişikliklerini ise 64. dakikada Jaja'nın yerine Barış'ı, 71. dakikada Ceyhun'un yerine Ferhat'ı, 74. dakikada Giray'ın yerine Mustafa Yumlu'yu alarak kullandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 4. dakikada Polonyalı oyuncusu Pawel Brozek'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Jaja'nın ara pasında, ceza alanı içinde topla buluşan Pawel Brozek, yerden bir vuruşla topu filelere yolladı.

20. dakikada Al-Ittihad takımı Nasir El Şumrani ile 1-1'lik beraberliği yakaladı. Trabzonspor ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Nasir, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

29. dakikada Ceyhun'un ceza alanı dışından sert şutunda top direğin az farkla yanından auta gidince ilk yarı beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda daha etkili olan Al-Ittihad, 49. dakikada Al Hassan'ın golüyle 2-1 öne geçti. Uzun topla savunmanın arkasında topla buluşan futbolcunun ceza alanının hemen içerisinden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Bora'nın sol köşesinden filelere gitti.

65. dakikada Trabzonspor'da Giray sarı kart gördü.

73. dakikada Draji'nin topuk pasında, yakın mesafeden Mohammad Al Rashed ayağının içiyle topu kaleci Bora'nın sol köşesinden filelere göndererek takımını 3-1 öne geçirdi.

Karşılaşma, 3-1'lik skorla ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor'un Al-Ittihad ile oynadığı hazırlık maçını yaklaşık bin civarında gurbetçi taraftar izledi.

Tribünde, 'Bize Her Yer Trabzon' ve 'Bize Her Yer Türkiye' pankartları açan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar ise kendi takımlarının formalarını giyerek Trabzonspor'a destek verdi.

Al-Ittihad'ın yaklaşık 10 bin kişilik taraftarı ise takımlarını bu maçta yalnız bırakmadı.

AHMED CEMİLA'NIN JUBİLESİ

A Milli takımın Avusturya ile oynayacağı maç nedeniyle lige verilen arada Suudi Arabistan'ın Cidde kentine gelen Trabzonspor, buradaki maçı Al-Ittıhad'ın eski futbolcularından Ahmed Cemila'nın jübile maçı için oynadı. Ev sahibi takım, maç süresince 10 oyuncu değişikliği yaptı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, jübilesi yapılan Ahmed Cemila'ya maç öncesi isminin yazılı olduğu bordo-mavili bir forma hediye etti.

GÜNEŞ'İN KADROSU

Yattara, Glowacki, Selçuk, Burak ve Umut gibi milli oyunculardan yoksun olarak Cidde'ye gelen Trabzonspor, ideal kadrosuyla rakibi karşısında mücadele edemedi.

Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Onur ve Tolga'nın yokluğunda kalede sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Bora'ya ilk kez şans verdi.

Savunmada uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Egemen ise Giray ile görev yaparken, Polonyalı oyuncu Glowacki yedek soyundu. Güneş, ayrıca Brezilyalı oyuncular Alanzinho ve Jaja'yı birlikte oynattı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı Prens Faysal ile birlikte izledi. Yaklaşık yarım saat geç başlayan maçtan önce ev sahibi ekibi, taraftarlar için görsel şölen düzenledi.

AA

Trabzon, Al-Ittihad'a mağlup oldu GALERİ
GALERİYE GİT
YORUMLAR 12
  • onuncu köyün muhtarı 13 yıl önce Şikayet Et
    teamo tr. milleti futbol cahilliği ile suçlayacağına sen önce adam gibi yazı yazmayı ve türkce telaffuz etmeyi öğren...
    Cevapla
  • TeamoTr 13 yıl önce Şikayet Et
    BY SANARİST YUSUF TEMUR :). zaten asya takımalrı her sene kıtlar arası sampıyon bız ronaldyu messı degıl el muhtar hasıbeyı seyredıyruz :))) dımı böyle ? sizin dın ıman para.... KLADI KI UEFA Da da LIVERPOOL yunan takımı dımı ? :) FUTBOL CAHILI :) bak size tyavsıye son macta kadı köye 13 ıtfaye getırın lazım olcak :)
    Cevapla
  • ilker yalnizoglu 13 yıl önce Şikayet Et
    Fenerlim...e. Daha unutmadık... Avrupada 0 puan.. 0 gol... FB.. ancak Türkiyede yandaş hakemleri ile buralarda...!! Avrupada hiç yok.. Aziz başkanınız sağolsun.. onda para çok.. Biraz cesur hakemlerimiz olsa siz yine nal toplardınız.. Sahi Türkiye Kupasında niye yoksunuz..?? Onu kupadan saymıyorsunuz herhalde... İşallah seneye belki seneye, belki birdahaki seneye... sene mi kalmadı..
    Cevapla
  • yusuf temür 13 yıl önce Şikayet Et
    Futbol Cahilleri. Ya Al-İttihat takımına dandik diyen futboldan anlamayan akıl fukaraları siz gidinde iyi bir araştırma yapın..Al-İttihat Asyanın en iyi kulüplerinden biridir..Birde maç özel bir maç futbocular niye maça asılsınlar ki..Siz gidin kendi takımızın bu sene Uefada yenildiği Yunan takımına bakın..Yunan liginin en zayıf ekibine 2 maçtada yenilmiştinizde yani...
    Cevapla
  • ziya 13 yıl önce Şikayet Et
    fenerliiiiim. fenerlim bak bakalım selçuk dereli hangi partiden aday oldu etöcü lerden adaymış az kaldı futbolun ergenekonuda ortaya çıkınca bakalım ne uyduracaksınız 2006 yılına kadar bu ulkede birinci lig hakemlerinin çoğu askerdi yani etö kapsamında bide şuan içeride olan darbe yanlısı kişilerin hangi takımı tuttuklarını öğren sonra konuşalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle