Trabzonspor umre ziyareti yaptı

Bu akşam özel maç oynayacak olan Trabzonspor'da kafilede bulunan yönetici, basın mensubu ve taraftarlardan oluşan grup, umre ziyareti yaptı.

Trabzonspor umre ziyareti yaptı
Trabzonspor umre ziyareti yaptı
GİRİŞ 25.03.2011 16:50 GÜNCELLEME 25.03.2011 16:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

(A) Milli Takımın Avusturya ile yapacağı maç nedeniyle lige verilen arada Suudi Arabistan'ın El Ittıhad takımı ile bu akşam özel maç oynayacak olan Trabzonspor'da kafilede bulunan yönetici, basın mensubu ve taraftarlardan oluşan grup, umre ziyareti yaptı.

Maçın oynanacağı Cidde kentinden sabah saatlerinde Mekke'ye geçen kafile, burada umre ziyareti gerçekleştirdi. Kabede tavaf eden grubun görevli imamı Cemal Şentürk, burada Trabzonspor'un şampiyon olması için de dua etti.

Şentürk, ''Hocamızın soyadı gibi Trabzonspor'un yolunu güneşli ve aydınlık eyle'', ''Allah'ım oyuncuların fazlasıyla gol atmalarını nasip et'', ''Uzun süredir şampiyon olamıyoruz, şampiyonluk hasretimizi kutsal mekanın hürmeti adına dindir Allah'ım'' şeklinde dua etti.

Grup üyeleri, umre ziyaretini tamamladıktan sonra maçın oynanacağı Cidde kentine döndü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • ziya 13 yıl önce Şikayet Et
    celal okur´a. sevgili celal kardeşim allahtan hem ahiret için hemde dunya için olan isteklerimizi istemeliyiz bunun hakkında ayetler var bu da doğal bir dunya isteği kızma ama şunu da soylemeden geçemeyeceğim o soylediklerin en fazla 10 dakıkanı alır kalan zaman diliminde dua etmeyecen mi ? sevgiler
    Cevapla
  • celal okur 13 yıl önce Şikayet Et
    Takıma tebrikler. Allah cc. sizleri iman üzere yarattığı ve beytullahında misafir ettiği için çok şanslısınız çocuklar!umarım bu heyecanı ve sevinci ömür boyu devam ettirirsiniz.O na en güzel biçimde kul olmayı rabbim tüm müslümanlara nasip etsin.
    Cevapla
  • celal okur 13 yıl önce Şikayet Et
    medyatik hoca. ben hoca olarak (veya kendi başıma)gitsem orada Allah cc.den günahlarımın bağışlanmasını,hayırlı uzun ömür,dünya ve ahiret saadeti,efendimizin şefaatini,dünyadaki sıkıntı çeken tüm müslümanlara Allah ın yardımını,şükrümün,zikrimin,hayırlarımın artmasını ve en önemlisi Allah cc ün benden razı olması için dua ederdim.(tabii bu duaları çok değişik şeyler için uzatabiliriz ama takımımın şampiyonluğu veya önemsiz dünya istekleri için istemezdim)
    Cevapla
  • adil dereci 13 yıl önce Şikayet Et
    Dua. Kabeyi ilk görünce yapılan dua kabul olur . Babam sigara bırakma duası yaptı 12 yıldır sigara içmiyor . TS inşallah şampiyon olacak .
    Cevapla