Melek Hu Volkan Demirel hayranı

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı'nın yıldızı Melek Hu, futbol takımında en çok milli kaleci Volkan Demirel'i beğeniyor.

Melek Hu Volkan Demirel hayranı
Melek Hu Volkan Demirel hayranı
GİRİŞ 25.03.2011 12:37 GÜNCELLEME 25.03.2011 12:37

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Antrenörü Babür Üstündağ, bayanlarda Türkiye'nin en iyisi olarak nitelediği Melek'ten ''Bizim takımın Alex'i'' diye bahsederken, Melek, futbol takımında en çok Volkan Demirel'i beğendiğini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Melek, fırsat buldukça futbol maçlarına gittiklerini ifade ederek, ''Futbol takımında en çok kaleci Volkan Demirel'i beğeniyorum. Benim için Volkan 1 numara'' dedi.

Takım kaptanı Alex'i de beğendiğini kaydeden Çin asıllı başarılı milli sporcu, ''En beğendiğim futbolcular arasında Volkan'dan sonra Alex geliyor. Alex de çok iyi. Futbol takımında daha önce oynayan Roberto Carlos'u da beğeniyordum'' diye konuştu.

-''FUTBOLDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ''-

Melek Hu, sarı-lacivertli futbol takımının bu sezon şampiyon olacağına inanıyor.

Futbol maçlarını yakından takip ettiğini belirten Melek, ''Onların maçlarını izliyorum. Futbol takımının bu sene şampiyonluk şansı yüksek. Ben sezon sonunda şampiyon olacaklarına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

-''OLİMPİYATTA MADALYA ZOR''-

Çin Halk Cumhuriyeti'nde yapılan 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi masa tenisi bayanlarda temsil eden ilk sporcu olan ve ilk 32 sporcu arasına kalan Melek, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda bu başarısının üstüne çıkmayı hedefliyor.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na direkt katılma hakkını kazanan Melek, olimpiyatta madalya almanın kolay olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Londra'da başarılı olmak, şu anda en önemli hedefim. Olimpiyatta madalya almak zor. 2008 olimpiyatlarında ilk 32'ye kalmıştım ve Türkiye adına bir ilki gerçekleştirmiştim. Şimdi 2012 Londra Olimpiyatları'nda önce ilk 16'ya kalmayı hedefliyorum. Hedeflerimi yavaş yavaş büyütüyorum. Madalya şansı belki 2016'da olabilir, ama şu an için madalya zor.''

KAYNAK: AA