Almanya, Türkiye'yi Türklerle yıktı: 2-0

U17 Millilerimiz, Almanya'da düzenlenen 2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki ilk maçında ev sahibi Almanya'ya Türk asıllı iki gurbetçi futbolcumuzun attığı 2 golle mağlup oldu.

Almanya, Türkiye'yi Türklerle yıktı: 2-0
Almanya, Türkiye'yi Türklerle yıktı: 2-0
GİRİŞ 24.03.2011 12:30 GÜNCELLEME 24.03.2011 12:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

U17 Milli Takımımız, Almanya'da düzenlenen 2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki ilk maçında ev sahibi Almanya'ya 2-0 mağup oldu. Krefeld şehrindeki Grotenburg Stadı'nda oynanan karşılaşmada Almanya'nın golerini 11. dakikada Samed Yeşil ve 58. dakikada Levent Ayçiçek kaydetti.

Grupta oynanacak günün diğer maçında ise İsviçre ile Ukrayna karşı karşıya gelecek.

U17 Millierimiz gruptaki ikinci maçını 26 Mart Cumartesi günü İsviçre ile Büderich Stadı'nda oynayacak. Karşılaşma TSİ 16.00'da başlayacak.

Stat: Grotenburg

Hakemler: Kristo Tohver, Sten Klaasen, Sven Erik Midthjell, Dag Vidar Hafsas.

Almanya: Odisseas Vlachodimos, Mitchell Weiser, Cimo Röcker, Koray Günter, Nico Perrey, Robin Yalçin, Marvin Ducksch (Dk. 76 Okan Aydın), Emre Can (K) (Dk. 80+1 Kaan Ayhan), Samed Yeşil, Levent Ayçiçek, Patrick Weihrauch (Dk. 53 Nils Quaschner).

Türkiye: Sercan Şen, Dean Selim Florence, Aykut Güler, Taha Can Velioğlu, Ahmet Yılmaz Çalık, Kadir Ari (Dk. 57 Enver Cenk Şahin), Okay Yokuşlu (K), İbrahim Yılmaz, Mehmet Erkut Şentürk (Dk. 41 Recep Niyaz), Okan Deniz, Kerem Çağatay (Dk. 71 Selahattin Özcan).

Goller: Dk. 11 Samed Yeşil, Dk. 58 Levent Ayçiçek (Almanya).

Sarı Kart: Dk. 68 Samed Yeşil (Almanya), Dk. 40 Mehmet Erkut Şentürk, Dk. 63 Enver Cenk Şahin (Türkiye).

28 takımın, 4'er takımlı, 7 grupta mücadele ettiği 2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçları sonunda, gruplarını lider olarak tamamlayacak takımlar finallere katılmaya hak kazanacak. 3-15 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenecek UEFA U17 Avrupa Şampiyonası finallerine evsahipliği yapacak olan Sırbistan, finallere direkt katılacak.

Almanya, Türkiye'yi Türklerle yıktı: 2-0
GALERİYE GİT
KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • erol bati 13 yıl önce Şikayet Et
    hayret yani. almanyadaki genc oyuncularimiz neden bu kadar basarili ,, türkiyedeki alt yapidakiler neden onlar kadar performans göstermiyor yoksa bizim federasyon bu kadar önem mi vermiyor genclere ve gelecege ne olacak bu milli takimlarimizin hali hani gelcegimiz
    Cevapla
  • Müslüm 13 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetcilerimiz..!. Almanya gün gelecek A Milli kadrosun da bir cok Türk oyuncu oynatacak. u17 Milli kadrosuna bakıyoruz Türkiyeye karsı tam 7 tane Türk oyuncu ile mücadele etmişler! Alman klüpleri alt yapı secmelerinde Türk oyunculara öncelik veriyor, onları daha cok istiyor! TFF uyumaya devam etsin! Avrupanın her yerinde, bir cok Türk oyuncularımız mevcut ve hepsi de kendi takımlarında cok basarılı. Sahip cıkmaz isek, onlara önem vermez isek, onlar da kariyerlerini ve geleceklerini düsünerek baska Ülkeleri secer..!
    Cevapla
  • Cemal FİNASLI 13 yıl önce Şikayet Et
    Hangisi?. İki takımın da kadrosuna bakıyorum..Almanya ,bizim milli takım gibi.. Bizim mahallenin çocuklarına sahip çıkılsın..
    Cevapla
  • selçuk karaca 13 yıl önce Şikayet Et
    İLK MAÇTA 8 TANE ATMIŞLARDI. 8 golün tamamını bizim çocuklar atmıştı merkelin eline gözüne dursun
    Cevapla
  • mustafa erdoğmuş 13 yıl önce Şikayet Et
    Alt yapı. Maçın tamamını izleme şansını bulamadım.ancak doğru zamanda doğru yerde olup golü atan oyuncuların ikisinin de Türk oluşu biraz ironik.Alt yapı sorumlularımızın gözden kaçırdığı (ki arayıp bulma çabaları var mı onu da bilmiyorum) isimlerin bizim milli takımımıza karşı başarı kazanması çok üzücü.yaşı küçükken bir yeteneğin keşfedilebilmesi için barcelona ya da m.unitedın dikkatini çekmesi mi gerekiyor bjkli muhammed kardeşimiz gibi?daha dikkatli araştırma yapılmalı..
    Cevapla