"G.Saray, tarihinin en önemli maçına çıkacak"

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Ali Şen, G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanacak kritik derbi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Şen, bu maçın G.Saray tarihinin en önemli karşılaşması olduğunu iddia etti.

"G.Saray, tarihinin en önemli maçına çıkacak"
"G.Saray, tarihinin en önemli maçına çıkacak"
GİRİŞ 17.03.2011 10:59 GÜNCELLEME 17.03.2011 10:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bodrum'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Cuma günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Efsane Başkan Ali Şen Galatasaray-Fenerbahçe maçının Galatasaray tarihinin en önemli maçlarından biri olduğunu savunarak, "Oynanacak olan bu derbi maç, Galatasaray'ın tarihindeki en önemli maç. Çünkü Galatasaray bu yıl takım olmayı bir türlü başaramadı. Sarı-kırmızılı camiada görmeye alışmadığımız bir belirsizlik, yönetimde karışıklık var. Bunun haricinde sportif başarı olarak da çok kötü giden bir sezon geçiriyorlar. Öte yandan Galatasaray tarihinin en önemli, en büyük ve en modern stadyumuna kavuştu. Ve o stadyumda oynanacak ilk Fenerbahçe maçı da tarihe geçecek. Türk Telekom Arena'da oynanacak olan ilk Fenerbahçe maçında mağlubiyet alınması halinde Galatasaray için bu mağlubiyet önemli bir eksi olur. Galatasaray'da yabancı futbolcuların fazlalığı ve yabancı futbolcularında derbi duygusundan uzak olması ibreyi biraz daha Fenerbahçe tarafına çeviriyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübüne son dönemde yöneltilen eleştiriler hakkında da konuşan Ali Şen, "Fenerbahçe 9 puan gerideyken kimse bir şey demiyordu. 9 puanlık fark kapanınca herkes Fenerbahçe'yi konuşuyor. Yönetim de cevap veriyor" dedi.

"BEN OLSAM KULÜPLER BİRLİĞİNE BAŞKAN OLMAZDIM"

Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği başkanlığı hakkında da yorumda bulunan Ali Şen "Şüphesiz ki Kulüpler Birliği'nde birinin başkan olması lazım. Kulüpler Birliği hangi isim için fikir birliğine varırsa o kişi başkan olur. Aziz Yıldırım'ın başkan olmasını da istiyorlar fakat Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi büyük kulüpler, anladığım kadarıyla Aziz Yıldırım'ın başkanlığını arzu etmiyorlar. Ben olsam o kulüplerin istemediği yerde durmam. Ama Aziz Yıldırım ne yapar bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • halil ibrahim 13 yıl önce Şikayet Et
    ya bu fb liler niye. rakiplerinin karsisina esit sanslarla cikmaktan cok korkuyor ne bicim psikoloji bu.federasyon bir yandan hakemler bir yandan medya zaten malum aktif yöneticileride+birde eski yöneticilerde cikiyor eziklik bu olsa gerek.gs nin en önemli maci uefa finaliydi onuda aldi.eziklere duyrulur.
    Cevapla
  • ihsancengiz 13 yıl önce Şikayet Et
    Ne önemi var bizim için yensekte olur yenilsekte. GS için bu sezon bitti hatta gelecek sezon bile bitti. Senin amacın GS futbolcular üzerinde stress yaratmak taraftarda futbolcularda yönetimde öyle düşünmüyor. Rahat olalım yensek ne kazanacağız hiç yenilsek ne kaybedecegiz gene hiç o zaman bizim için her yol paris biraz saygılı olun 10 tane falan atmayın yeter. 6 da çok olur 1 sıfır olsun sizin olsun :)
    Cevapla
  • SİNAN 13 yıl önce Şikayet Et
    NE alaka. Yav ne alakası var tarihinin en önemli maçı diye 1 takım şampiyonluğa oynuyor diğerinin hiç bir iddiası yok bence en önemsiz maç bu adam ne dediğinin bilmiyor hem telafisi olabilir bu maçı kaybetsede fener için
    Cevapla
  • mavi ateş 13 yıl önce Şikayet Et
    vebali senin üzerinde. bu haberle birlikde yayınlanan 4-1 den 4-4- giden maçı ali sami yen stadında fenerli seyircilerle yan yana izlemişdim maçtan sonra kolkola belediye otobüsüne binip evimize gelmişdik ne zaman sen fenere başkan oldun rakibi hep küçük düşürecek kelimeleri kullandın ömer çavuşoğlu galatasaray bayrağını yumrukla yırtdı iki takım rekabeti bu günlere feldi galatasarayın değil fener için çok önemli maç galatasaray bir yenerse arkadan trabzon geliyor allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • hpolat 13 yıl önce Şikayet Et
    konusturmayin. bu gerizekaliyi her gun haber yapmak zorundamisiniz. Galatasaray tarihinde okadar onemli mac var ki siz ne anlarsiniz. febes tarihinin en onemli macida sifir cektigi sampiyonlar ligi grup maclarinin sonuncusunda barcelonadan bir puan alma maciydi. dk 90 da beraberlik duasi yapan febesliler rivaldonun frikik golunden sonra ne kadar buyuk bir takim olduklarini anladilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle