Türkiye'de yılın sporcusu ödülleri verildi

Zaman Gazetesi'nin düzenlediği ''21. Geleneksel Yılın Sporcusu Ödül Töreni'' yapıldı. Ödül törenine TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de katıldı. 'Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde ödül alanlar şöyle:

Türkiye'de yılın sporcusu ödülleri verildi
Türkiye'de yılın sporcusu ödülleri verildi
GİRİŞ 02.03.2011 00:22 GÜNCELLEME 02.03.2011 00:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zaman Gazetesi'nin düzenlediği ''21. Geleneksel Yılın Sporcusu Ödül Töreni'' yapıldı.

Zaman Gazetesi binasındaki törende, anketle belirlenen yılın sporcuları açıklandı.

Ödül törenine katılan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ''Türk sporunun dünyada gittikçe ağırlığının arttığını görüyorum'' dedi.

Yılın sporcusu seçilen milli atlet Nevin Yanıt ile yılın takımı seçilen Bursaspor'un ödülünü veren Şahin, törende bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Şu anda ödül almış bir sporcu kadar heyecanlıyım. Aranızda bulunmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Zaman Gazetesi ve onun değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. 21 yıl istikrarlı bir şekilde bu ödül törenini devam ettirmek büyük başarıdır. Türk sporuna hizmet ediyorsunuz, başarıyı teşvik ediyorsunuz. Türk sporunun dünyada gittikçe ağırlığının arttığını görüyorum. Bununla bir Türk vatandaşı olarak herkes gibi gurur duyuyorum'' diye konuştu.

Bursaspor'un ödülünü verdiği sırada teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla bir süre sohbet eden Şahin, ''Bir Anadolu takımının ligi en önde göğüslemesi bize farklı bir gurur kaynağı oluyor. Geçtiğimiz sezon ipi en önde göğüslemeniz bizi son derece gururlandırmıştı. Bu ödülü de vermenin bana nasip olması beni son derece mutlu etti. Başarılarınızın devamı dileğiyle...'' ifadelerini kullandı.

Ödül törenine, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in yanı sıra Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Ali Haşhaş, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Futbol Milli Takımlar Altyapı Sorumlusu Ersun Yanal, eski (A) Milli Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic, (A) Milli Basketbol Takımı oyuncuları, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursasporlu futbolcular ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.


-ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU-


Zaman Gazetesi 21. Geleneksel Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde ödül alanlar şöyle:

Yılın Sporcusu: Nevin Yanıt (Atletizm), Kerem Tunçeri (Basketbol), Kenan Sofuoğlu (Motosiklet)

Yılın Futbolcusu: Ömer Erdoğan (Bursaspor), Selçuk İnan (Trabzonspor), Alex de Souza (Fenerbahçe)

Yılın Teknik Direktörü: Ertuğrul Sağlam (Bursaspor), Bogdan Tanjevic (A Milli Erkek Basketbol Takımı Antrenörü), Şenol Güneş (Trabzonspor)                   

Yılın Spor Adamı: Yunus Akgül (Gençlik ve Spor Genel Müdürü), Mehmet Ali Aydınlar (Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı), Osman Develioğlu (Bahçelievler Belediye Başkanı)

Yılın Takımı: Bursaspor, (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı


-POLAT, ŞANS DİLEDİ-


Törene katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, bir süre sohbet ettiği Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a şans diledi.

Sohbet sırasında bir basın mensubunun , ''Hangi teknik direktörü daha şanslı görüyorsunuz'' sorusu üzerine Polat, ''Çok güzel bir yarış oluyor, keyifle izliyorum. İkisine de bol şans diliyorum'' cevabını verdi.

Türkiye'de yılın sporcusu ödülleri verildi
GALERİYE GİT
YORUMLAR 10
  • nwmn 13 yıl önce Şikayet Et
    hadi ya. kendi hezimetlerini unutup başkalarının olayına sevinenelere de yılın züğürtü ödülünü versinler.
    Cevapla
  • önder geref 13 yıl önce Şikayet Et
    en önemli ödül unutulmuş. bursaspora verilen ödülü yanlış bulanlara kesinlikle katılmıyorum.evet her sene şampiyon olan takıma o ödülü veriyorlar.her sene yanlış bulmayan bazıları kalkıp yorum yapmış.sebebi ise 2 dakikalığına sevinen fenerbahçeye yılın fiyaskosu ödülünün verilmemesi.unutulmuş sanırım.
    Cevapla
  • türk er 13 yıl önce Şikayet Et
    insaf yani... yahu ben beşiktaşlıyım ama bursaya verilmesinden daha doğal birşey göremiyorum, siz nerde yaşıyorsunuz??bursaspor bjk, fb, gs ve tsyi geride bırakarak ligimizde şampiyonluk yaşayan 5. takım olarak tarihe geçti..kıskançlığı, hasedi bırakalım bir kenara, sezarın hakkı sezara..hem sizin bu ertuğrul sağlam karşıtlığınız ne??adı üzerinde yılın sporcusu ödülleri, yüzyılın değil ki bursa seçilemesin..hayret yaa!!!
    Cevapla
  • kürşat orhun 13 yıl önce Şikayet Et
    isabetli... kenan sofuoğlu,selçuk inan,alex de souza,tanjeviç ve şenol hoca ve ertuğrul hoca tabiki 10 numara seçim olmuş...
    Cevapla
  • muhammet ali aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    bursa imkansızı basardı. bursa imkansızı basardı bi daha olmaz denen seyi yaptı ama iste insanları tebrik etmeyi bilmeyenler sadece benim tuttugum takım iyi anlayısı olanlar cekemeyenler laf söylemis allah askına bursaspor verilmicekte kime verilcek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle