Bursaspor kritik Buca virajında

Son iki haftada rakiplerine 5 puan bırakan 'Son Şampiyon' Bursaspor ile düşme potasından uzaklaşmak isteyen Bucaspor kozlarını paylaşacak. Kazanan hedeflediği yolda bir adım atacak, kaybeden ise ağır yara alacak.

Bursaspor kritik Buca virajında
Bursaspor kritik Buca virajında
GİRİŞ 25.02.2011 10:26 GÜNCELLEME 25.02.2011 10:26
Buca Arena’da bugün çok kritik bir 90 dakika oynanacak... ‘Son Şampiyon’ Bursaspor ile düşme potasından uzaklaşmak isteyen Bucaspor karşılaşacak. Yeşil-Beyazlılar, 5 puan gerisinde olduğu lider Trabzonspor’la aradaki farkın açılmaması için tüm kozlarını oynayacak. Son iki haftada rakiplerine 5 puan bırakan Timsah, sakatlığı devam eden Vederson dışında bu zorlu mücadeleye tam kadro çıkacak. Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor maçına 11’de başlayan, daha sonra ise sakatlanarak kenara alınan Altidore’un, bugünkü karşılaşmada yedek soyunması bekleniyor.

Buca’da eksik çok
Ev sahibi Bucaspor ise alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. 15. sırada yer alan Sarı-Lacivertliler’de eksikler teknik heyetin canını sıkıyor. Zorlu karşılaşmada Orhan Ak ile Musa Aydın sakatlıkları, Koray ve Ragıp da cezaları nedeniyle oynayamacak. Önceki akşam yapılan idmanı yarıda bırakan Erkan’ın ise 90 dakikaya yetişeceği belirtildi.

BUCASPOR
Londak
Kamil Ahmet
Serkan
Gomes
Mulemo
Onur
Leko
Mendy
Sercan
Erkan
Beto
T. Direktör: Samet Aybaba

BURSASPOR
İvankov
Ali
Ömer
Serdar
Mustafa
Volkan
Svensson
Ergic
Ozan
Batalla
Miller
T. Direktör: Ertuğrul Sağlam

Stat: Buca Arena
Saat: 20.00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Özgür Yankaya