Keşke Fener'e biz de böyle yenilsek!

"BJK, FB'ye 4-2 yenildi ama bir ara nerdeyse yenecek gibi oldu. Biz yenecek gibi bile olamıyoruz. Hep mağlup, hep mağlup" diyen Gökberk GS ile aynı puanda olmasının BJK'ye haksızlık olduğunu savundu.

GİRİŞ 22.02.2011 07:10 GÜNCELLEME 22.02.2011 07:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor yazarı ve yorumcusu Bilgin Gökberk, 4-2'lik Beşiktaş - Fenerbahçe maçının yorumunu yaparken kendisinin Galatasaraylı olduğunu hatırlatarak, Shuster'i eleştirenlere Hagi'yi gösterdi ve "hallerine dua etmelerini" önerdi

GS İLE AYNI PUANDA OLMASI BJK'YE HAKSIZLIK

"Nesi varmış Shuster'in, adam hücum oynatıyor" diyerek Beşiktaş'ın teknik direktörünü çok da başarısız bulmadığını belirten Bilgin, Beşiktaş'ın Galatasaray ile aynı puana sahip olmasının, siyah beyazlı ekibe haksızlık olduğunu belirtti ve GS teknik direktörü Hagi'ye yüklendi. Gökberk, Shuster'in elindeki oyuncuların Hagi'de olması halinde neler olacağını da şöyle dile getirdi: O adamları ver Hagi'nin eline, üçü oynamasın takımda. Zaten takım tek forvet oynar. Ona böre bir takım kurar."

aynı kadro Hagi'de olsa yıldızların üçünü kadro dışı bırakır, bir kaçıyla arasında sorun çıkartır, takımı tek forvet oynatır, kendisine göre bir sistem kurar ve bu takıma savunma yaptırır"dedi.

24 TV‘de yayınlanan "Takım Oyunu" programınında her hafta yaptığı yorumlarla farkını ortaya koyan spor yazarı Bilgin Gökberk, Shuster'in Real Madrid'e oynattığı harika futbolu hatırlatarak "Beşiktaşlılar sabretmeli, hocanın stili bu. Hücumda rakibi boğmayı seven bir antrenör ama henüz Beşiktaş'ta savunma sorunlarını çözemedi, her şey zamanla oturur" şeklinde konuştu.

GALATASARAY'IN FENER'İ YENDİĞİ MAÇ YOK MU?

"Keşke Fener'e biz de böyle yenilsek!" diyerek Galatasaraylı olarak yenilen Beşiktaş'ı bile kıskandığını belirten Bilgin Gökberk, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye sürekli yenilmesinden duyduğu rahatsızlığı belirtti ve Beşiktaş'a neden gıpta ettiğini şöyle izah etti: "Beşiktaş yener gibi oldu hiç olmazsa. Ben daha bugüne kadar Fener'i yener gibi olduğumuz maç bile hatırlamıyorum. Biz hiç o duruma düşmedik."

Gökberk, bir Galatasaraylı olarak yaşadığı bir diğer rahatsızlığı hatırlatarak ilginç telefon konuşmasını aktardı: "Bir keresinde LİG TV'yi aramıştım. Bir Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi eski Galatasaray-Fener maçlarını yayınlıyorlardı. Arayıp sordum, "Galatasaray'ın yendiği maçları sonra mı vereceksiniz, ayrı ayrı mı veriyorsunuz" dedim. Devamlı Fener yeniyor. "Sırayla yayınlıyoruz" dedi. Zaten hep Fener yeniyor yani..."

Haber 7

YORUMLAR 21
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Bilgin hoca döktürmüş gene:). güzel bir itiraf tebrik ederim..
    Cevapla
  • yunus balcı 13 yıl önce Şikayet Et
    mugiba. sen git cocuk kandir.. gs yi birakmista fenere gecmis mis..
    Cevapla
  • Aslantepeli 13 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Gokberke elestiri degil, Hatirlatma =). Hani 4-1 yenildigimiz mac vardi. Hani aslinda Lincolnun goluyle 0-2 one gecmistik. Hani tam o anda devreye iYi COCUK girmisti. Hani hic bir hakemin durmayacagi yerde durarak Lincolnun arkasina saklanmisti. Sonrasi malum =). NOT= Merak etmeyin Sn.Gokberk, Aslantepede NASIL YENiLSEK DAHA iYi OLUR diye konusmayacagiz. Keitaya atilani sanki GS tribunleri atmis gibi hokkabazlik yapanlara FUTBOLUN NE OLDUGU ve NASIL OYNANDIGI HATIRLATILACAKTIR. Basta Servet ve Kazim olmak uzere, GALATASARAYLI OLMA SANSI BU MAC
    Cevapla
  • alat asim 13 yıl önce Şikayet Et
    GS NİN FENER MAÇINDA SLOGANI BELLİ. "yenilmeye geldik, biiiiz burayaaaa".
    Cevapla
  • mavi ateş 13 yıl önce Şikayet Et
    yaz ve kış. yaz ve kış boynuna bez parçası dolayıp ekrana çokıp galatasarayımızı eleştiriyor bunun galatasaraylı olduğunu zannetmeyin tam bir provakasyoncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle