Deli İbo'nun kalemini o kırmış!

Beşiktaş'ta büyük şok yaratan İbrahim Üzülmez'in ayrılığıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı

Deli İbo'nun kalemini o kırmış!
Deli İbo'nun kalemini o kırmış!
GİRİŞ 17.02.2011 15:16 GÜNCELLEME 17.02.2011 15:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üzülmez-Toraman kavgası sonrası yabancı oyuncularla görüşen Schuster'in "Bundan sonra kimsenin böyle bir şey yapmaması için gönderin" önerisi sonrası kaptanın biletini kestiği öğrenildi.

Ankaragücü maçının devre arasında yaşanan Üzülmez-Toraman kavgası sonrasında teknik direktör Bernd Schuster'in yabancı oyuncularla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Yıldız isimlere fikirlerini soran Alman hoca, "Üzülmez'e karşı bir sorunumuz yok. Ancak kaptan da olsa, savunmasız bir durumda kimseye yumruk atmaması gerekirdi. Madem böyle bir disiplinsizlik yaşandı, alınacak karar örnek olmalı. Gönderin ki, bundan sonra hiçkimse bölye bir şey yapmaya cesaret etmesin" cevabını aldı.

İbrahim Üzülmez'in, "Kalemim kırılmış" dediği 'sözleşme feshi' kararında bu raporun da etkili olduğu ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • serdar pala 13 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma. yabancı oyuncular gönderin demişde onlarda göndermiş ne zamandan beri beşiktaşda bi oyuncuyu başka oyuncular gönderiyor bu güçleri ne zamandır var hemde takım kaptanını hemde beşiktaş diyince son zamanlarda akla gelen tek oyuncuyu tamamen uydurma bi haber gibi duruyo yabancılar beşiktaşı ne zamandan beri yönetiyor ya eğer öyleyse yazıklar olsun beşiktaşada hocasınada başkan diye orada bulunanada bide basın toplantısında cıkmış kapımız acık sana diyo kimi kandırıyorsunuz siz ya
    Cevapla